Event Agencies

Jun 25, 2019, 19:58
Dubai en Abu Dhabi: 2 topbestemmingen voor incentives bij Imagine Travel

Dubai en Abu Dhabi: 2 topbestemmingen voor incentives bij Imagine Travel

04 januari 2019

Als je een incentive wil organiseren waarbij deelnemers van de ene verbazing in de andere vallen, dan bieden zowel Dubai als Abu Dhabi daarvoor een hele resem mogelijkheden. Alles wat je er ziet en beleeft is groot, groter, grootst… Hier praat je alleen in superlatieven. Volgend jaar is Expo 2020 bovendien te gast in Dubai, een extra reden waarom Imagine Travel voor incentives extra inzet op deze regio.

Wil de omgeving aanschouwen vanop de hoogste toren ter wereld? Dan moet je naar Dubai. Burj Khalifa is met zijn 828 m de hoogste toren ter wereld en in de onmiddellijke omgeving kan je bij de indrukwekkende Dubai Mall ook meteen de grootste en duurste fonteinshow ter wereld gaan bewonderen. Of je kan er skiën op de grootste indoor skipiste ter wereld.

In 2019 opent ook de Ain Dubai en zal vanaf dat moment het grootste reuzenrad ter wereld zijn met een hoogte van 210 meter.

Niet alleen op het vlak van entertainment, maar ook op het vlak van cultuur gooien de Emirates de laatste jaren hoge ogen. In 2018 opende het prestigieuze Louvre Abu Dhabi. De collectie is vrij beperkt, maar de architectuur van het gebouw slaat je met verstomming. En dan is er natuurlijk de Grote Moskee van Sjeikh Zayed in Abu Dhabi, die qua serene schoonheid en grootsheid absoluut kan concurreren met de meest indrukwekkende bouwwerken op deze planeet.  Je kan er het grootste tapijt en de grootste kroonluchter te wereld bewonderen. Maar Abu Dhabi investeerde de laatste jaren ook in entertainment. Het grootste indoor pretpark ter wereld vind je ook hier: Ferrari World Abu Dhabi. De Formula Rossa katapulteert je in 4 seconden een snelheid van maar liefst 240 km/u. Een pure adrenalinekick! En vlakbij biedt het Yas Marina Formule 1-circuit een uniek kader voor spectaculaire incentive- en teambuildingactiviteiten allerhande.

Op zoek naar een grootse incentive? Een combinatie van entertainment en cultuur, zon en moderne architectuur? Contacteer het incentive department van Imagine Travel en mail naar lieve@imaginetravel.be