Event Agencies

Jun 25, 2019, 19:52
People First zet zijn ontwikkeling verder

People First zet zijn ontwikkeling verder

19 december 2018

De Recreation & Leisure Invest Group, beter bekend onder de handelsnaam Knokke Out en People First, heeft net de overname van het bedrijf Exploraid afgerond.

Exploraid heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ontspanningsactiviteiten (incentives, teambuilding, evenementen) in België en Luxemburg en draaide een omzet in de buurt van 600.000 euro.

Nicolas Lhoist CEO van Recreation & Leisure Invest:

“De acquisitie van Exploraid past perfect in onze ontwikkelingsstrategie. De verticale integratie van de teambuildingactiviteiten die wij in het verleden hebben gedaan (Jackfly Events in Knokke en X-Cape in de Ardennen) zal ons toelaten om de teambuildingmarkt in België en Luxemburg te consolideren. Wij zullen op een heel bekwaam team kunnen rekenen en onze klanten een nog breder aanbod van activiteiten kunnen aanbieden.”

“De geografische nabijheid van Exploraid met de regio Spa-Francorchamps, waar we twee locaties hebben (Kottage en Kolline), is bevorderlijk voor het hosten van seminaries en teambuildings voor bedrijven. Dit was dan ook een sleutelelement bij de overname.”

Arnauld Soubry mede-oprichter van Exploraid, CEO van Explogroup en Explotech :

“"Onze jarenlange knowhow, onze voortdurende aanpassing aan de markt en onze terugkerende high-game klantenkring hebben ons in staat gesteld om onze omzet vele jaren te behouden in een moeilijke markt. Maar we moeten het niet verbergen, we worden ook ouder en er wachten ons nog vele uitdagingen in de komende 5 jaar als we het niveau met mijn collega Christophe Coûteaux (oprichter van het bedrijf) willen handhaven. Deel uitmaken van een groep als People First maakt het mogelijk onze knowhow over te brengen en een nieuwe dynamiek te integreren die we ons niet voor mogelijk hadden gehouden. Het is spannend om lid te worden van dit snelgroeiende bedrijf en zo een nieuwe weg in te slaan... "

Meer van People First :