Event Agencies

Mar 28, 2024, 10:31
24Seven scoort met perfect georganiseerde Optima Open

24Seven scoort met perfect georganiseerde Optima Open

01 september 2015

Van 14 tot en met 16 augustus vond in de prestigieuze Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist de 'Optima Open 2015' plaats. 24Seven stond in voor de totaalorganisatie van alle aspecten van de omkadering van dit unieke event waar tien voormalige tennislegendes het opnieuw tegen elkaar opnamen.

Een korte terugblik op de cijfers van de Optima Open leert ons dat 24Seven flink wat om handen had om de totaalorganisatie in goede banen te leiden. 2300 m2 tent, 1200 m2 terras en 1.800 tijdelijke tribuneplaatsen werden ingericht om per dag 3.500 bezoekers, waarvan 800 VIPS, de negen tenniswedstrijden in comfortabele omstandigheden te laten bijwonen.

Concreet nam 24Seven de 'Public Village' voor haar rekening. In deze open tent met aansluitend een mooi terras kon het grote publiek voor en tussen de tenniswedstrijden relaxen, iets eten en een glaasje drinken. Naast de algemene setup zorgde 24Seven ook voor een perfecte integratie van partners en sponsors in dit geheel.

Verder werd ook de 'Optima Club', de VIP-club waar loges en tafels voor één of meerdere dagen werden verkocht, aan 24Seven toevertrouwd. Het ervaren team plaatste er een gezellige en open tentenstructuur met centraal een zomers terras, en stond in voor een nieuwe, frisse inrichting van het geheel. De VIPS konden er in alle rust genieten van een receptie, lunch en open bar voor en tussen de verschillende matchen. Op zaterdagavond bouwde 24Seven in amper enkele uren tijd een gedeelte van de tent om tot een schitterende 'blackbox' voor de organisatie van een 'black tie event' ten voordele van het goede doel Jeronimo.

24Seven bouwde daarnaast ook de tijdelijke tribunes (met 1.800 tribuneplaatsen) voor zowel VIPS als publiek, evenals de bouw én inrichting van de production offices, de 'Players Lounge' en de persoffices. Dankzij de oordeelkundige benadering van 24Seven konden alle medewerkers op het event comfortabel werken en kregen ook de spelers de gelegenheid in een gezellige ruimte te vertoeven.
In het voortraject regelde 24Seven het registratietraject en de ticketing tool. Dankzij dit handige systeem kon de organisatie prat gaan op een vlotte instroom en check in van alle genodigden.

Tijdens het event zelf nam het team van 24Seven ten slotte ook nog eens de perfecte coördinatie van alle leveranciers en alle personeel ter plaatse voor haar rekening. Een knap staaltje teamwork met een pak leveranciers.

www.24seven.be

Meer van 24seven :

Panama