Event Agencies

Apr 27, 2024, 6:11
Alleluias Events nu ook eigenaar van Relais des Rêves in Grez-Doiceau

Alleluias Events nu ook eigenaar van Relais des Rêves in Grez-Doiceau

09 juni 2017

Op zoek naar een buitenkansje in Waals-Brabant? Een unieke locatie, maar ook een unieke organisatie? Dan hoeft u niet langer te zoeken: Alleluias Events en cateringspecialist "Laeti Plats dans les Grands" stellen u graag hun ‘all inclusive’ arrangement voor in de schitterende Relais des Rêves.

Eventlocatie, catering, seminarie, licht en geluid, projectie én team building in één allesomvattend pakket? Het kan perfect met Alleluias Events en cateringspecialist "Laeti Plats dans les Grands” in de Relais des Rêves in Grez-Doiceau. Aangezien Alleluias Events de totaalorganisatie van uw evenement van A tot Z in eigen handen neemt, is er geen enkele behoefte meer aan een tussenpersoon. Bovendien kan het dankzij deze integrale aanpak tegen budgetten die werkelijk buiten alle concurrentie zijn.

En dan is er nog de locatie zelf: de ‘Relais des Rêves’ werpt zich op als een echte ontdekking voor de organisatie van seminaries. De voormalige overnachtingsplaats voor reizigers van de vermaarde postkoetsen is volledig gerenoveerd. Deze schitterende locatie ‘op mensenmaat’ is bovendien omgeven door weelderige groen van een naamloos schoonheid.

Grez-Doiceau is een rustig gelegen gemeente in de ‘Brabantse Ardennen’. De vallei van de Dijle en haar grootste zijrivieren vormen een prachtig, natuurrijk decor met een grote verscheidenheid aan landschappen. Ideaal om in alle rust te werken en te genieten.

Kortom: de Relais des Rêves in Grez-Doiceau moet u dringend ontdekken. Contact opnemen kan via 0473 / 94 25 31.

Meer informatie:

www.lerelaisdesreves.be

www.alleluias.com