Event Agencies

Jul 29, 2021, 23:21
Project Q-Beach House van TWICE wint zilver tijdens EuBea

Project Q-Beach House van TWICE wint zilver tijdens EuBea

25 oktober 2016

TWICE en Medialaan, het bedrijf achter Q-Music, werden bekroond met een tweede prijs in de categorie ‘Musical Event’ voor het project Q-Beach House. Het European Best Event Awards Festival, dat dit jaar doorging in Sint-Petersburg, bekroont evenementen uit heel Europa. In de categorie 'Musical Event' werden uit tientallen inzendingen uiteindelijk elf projecten geselecteerd voor de longlist. Na beraadslaging door de jury werd deze tot vier projecten herleid.

TWICE zakte met een delegatie af naar Sint-Petersburg waar ze het Q-Beach House voorstelden aan de internationale jury. Die was gecharmeerd door het Q-Beach House en bedacht TWICE en Medialaan met de tweede prijs in de categorie! De eerste plaats was weggelegd voor een project van Heineken International, brons was voor de Russische telecomoperator Megafon.

Het Q-Beach House staat jaarlijks in Oostende- tussen het Casino en de Thermen - en is open in de juli en augustus. Aan het Q-Beach House valt er telkens heel wat te beleven: Live Radio bezoeken, hapje eten, sunset concert meepikken, heerlijke cocktails.

TWICE entertainment n.v. is een full-service live communication agency dat zich vooral focust op live infotainment, bedrijfsevenementen, verkoopspresentaties & creatieve eventformats in B2B & B2C-omgeving. Bij TWICE werken fulltime 14 enthousiaste medewerkers. TWICE bestaat sedert 1995 & heeft al meer dan 1000 producties op de teller.

www.twice.be