Event Agencies

Apr 28, 2024, 13:39
Met Cum Laude Events is elke teambuilding weer anders

Met Cum Laude Events is elke teambuilding weer anders

30 mei 2016

Organisatoren van teambuildings bieden de klant vaak een ruime keuze aan standaard activiteiten. Toch komt het vaak op hetzelfde neer en zijn de teambuildings onderling inwisselbaar. Niet zo bij Cum Laude Events die eerst grondig met de klant overlegt en dan een uniek concept op maat en volgens het beschikbare budget uitwerkt. 

Cum Laude zou Cum Laude niet zijn, mocht de evenementenorganisator ook voor de teambuildings geen aparte invalshoek bedenken. Het Cum Laude team vertrekt telkens ‘from scratch’ en werkt op basis van de wensen een gepersonaliseerd concept uit.

De ‘eigenheid’ van Cum Laude Events schuilt in het maatwerk dat perfect wordt uitgewerkt volgens de regio, de tijd, de interesse en de activiteiten van de opdrachtgever of het specifieke thema van de meeting. De klanten kunnen bij Cum Laude terecht voor het creëren van een volledige teambuildingactiviteit of, indien gewenst, alleen voor de ‘fun’-activiteit. Dat kan zowel binnenshuis bij de meeting of buiten bij de locatie waar alles plaatsvindt. Of het nu om een sportieve of culturele activiteit gaat, wij kiezen steeds voor een originele invalshoek die een aangename beleving creëert. Een beleving die blijft ‘hangen’. Voor, tussen of na de meeting, wij zorgen altijd voor een relaxte sfeer met een creatief pakket dat ook netjes binnen het beschikbare budget blijft.

Enkele leuke voorbeelden van gerealiseerde creaties: 

  • Rent a Friend
  • Domino Challenge
  • Fly the Drone
  • Bikes & Burgers

Meer info: contacteer Cum Laude Events per mail via info@cum-laude.be of telefonisch 03/829 09 53

www.cum-laude.be

Meer van Cum Laude Events :

Cum Laude Events