Event Agencies

Apr 24, 2024, 4:48
De Olympische Spelen vanop de eerste rij meemaken?

De Olympische Spelen vanop de eerste rij meemaken?

01 april 2016

“Na de Wereldbeker voetbal in 2014 is Brazilie dus opnieuw gastheer voor een sporthappening van wereldformaat. Het mythische Maracanã stadium, de beroemde stranden van Copacabana en Ipanema of het iconische beeld van Christus de verlosser. Allen maken ze deel uit van de fantastische setting voor de allereerste Olympische spelen in Zuid-Amerika. We geven u graag een vooruitblik op deze unieke editie van het grootste sportevenement ter wereld en geven tips voor wie de magie van de Spelen wil beleven samen met Team Belgium !” Ontdek hier hoe u samen met Team Belgium de Olympische magie in Rio kan beleven...

Casa Belgium, een adembenemend stukje België in Olympisch Rio

Een verbluffend uitzicht op de “Cidade Maravilhosa” en de legendarische stranden van Copacabana en Ipanema. Fantastisch gelegen midden in de Olympische zones en op slechts 15 minuten van de levendige stranden. Kortom, een exclusieve plaats voor het organiseren van 4 onvergetelijke Team Belgium Parties.

Op 6, 9, 15 en 18 augustus 2016 organiseert het BOIC in Casa Belgium telkens een exclusieve Team Belgium Party. Maak deel uit van de selecte groep die deze fantastische avonden zal beleven in het gezelschap van een aantal leden van de Belgische Olympische delegatie en deel de magie van de Olympische Spelen met uw genodigden. Een tropische lounge sfeer, verfijnde Belgisch-Braziliaanse keuken, open bar, live-dj en heel wat exclusieve genodigden, waaronder de volgende Olympiërs:

  • Eddy Merckx – “De Kannibaal”, gekroond tot beste Belgische sportman van de 20ste eeuw (6 Aug)
  • Jean-Michel Saive: Voormalig nr. 1 van de wereld, die zich kwalificeerde voor maar liefst 7 Spelen (6 Aug)
  • Ingrid Berghmans: Meest bekroonde judoka ter wereld. Gouden medaille in Seoul 1988 (9 Aug)
  • Ulla Werbrouck: Eén van onze beste Judoka’s. Gouden medaille in Atlanta 1996 (9 Aug)
  • Roger Ilegems: Eerste Olympische kampioen puntenkoers. Gouden medaille in L.A. 1984 (15 Aug)
  • Tia Hellebaut: Onze gouden trots van Peking 2008 (18 Aug)

Op de laatste Team Belgium avond, op 18 augustus, zorgt niemand minder dan DJ NETSKY, verkozen tot beste DJ van België, voor de nodige sfeer. Met zijn wereldhit “Rio” zal hij hierin ongetwijfeld slagen.

Voor een gedetailleerde brochure of meer info kan u mailen naar guillaume.desmet@eventeam2016.be

Rio de Janeiro: eerste Zuid-Amerikaanse Olympische gaststad

Als we u zouden vragen wat u weet over Rio de Janeiro, zou u ongetwijfeld Copacabana, Caïpirinha of Maracanã opnoemen. De populairste stad van Zuid-Amerika heeft echter nog heel wat meer te bieden. Verkiest u de levendige stranden van Ipanema, Barra, Leblon of Botafogo boven het bekendere Copacabana? Of wil u genieten van koloniale pracht en kleurrijke huizen in Santa Teresa? Ook voor natuurliefhebbers heeft Rio heel wat moois te bieden, met onder andere het Nationaal park van Tijuca, het grootste stedelijke bos ter wereld. U kan er heerlijk wandelen onder het toeziend oog van Christus de verlosser. De Lapawijk is dan weer de “place to be” voor kunstenaars en muzikanten. ’s Avonds weerklinkt hier de samba zoals nergens anders ter wereld. Een meer indrukwekkende stad voor de 31ste Olympiade is dus niet denkbaar!

De Olympische competities vinden plaats op 32 sites die verdeeld zijn over vier grote zones in Rio: Barra, Copacabana, Deodoro en Maracanã.

Enkele Olympische feiten en cijfers:

  • 42 Olympische sporten
  • Rugby & Golf staan voor het eerst in ongeveer 100 jaar weer op het programma
  • 10.500 atleten
  • 206 landen
  • 45.000 vrijwilligers

Tickets: Beleef Rio 2016 vanop de eerste rij!

Na de Wereldbeker FIFA in 2014 is Brazilië dus opnieuw gastheer voor een sporthappening van wereldformaat. De Olympische Spelen beleven is een unieke ervaring. Met de grote verscheidenheid aan sporten, zal er deze zomer voor iedereen wat wils zijn in Rio!

Zo kan u één van de populairste sporten in Brazilië, beachvolleybal, beleven op het strand van Copacabana, met zicht op de beroemde Suikerbroodberg. In het gloednieuwe en adembenemend mooie Olympisch park in Barra kan u supporteren voor onze Team Belgium atleten die deelnemen aan het zwemmen, judo, taekwondo, tennis, baanwielrennen of gymnastiek. De populairste sporten in België, voetbal en wielrennen, genieten ook een unieke setting. Zo worden heel wat voetbalwedstrijden gespeeld in het mythische Maracanãstadion en doet de volledige wegrit in het wielrennen de prachtige kustlijn van Rio aan.

Wist u dat 50% van alle 7.500.000 tickets voor Rio 2016 35 € of minder kost? Zo kan u voor  maximum 35 € reeds een Olympische sessie basketbal, beachvolleybal, mountainbike, wielrennen, paardrijden, voetbal, golf, hockey, tennis of rugby meemaken!

Wilt u graag een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen, check dan onze ticketing website www.eventeam2016.be

Reizen: Met Eventeam vertrekt u zorgeloos naar Rio 2016!

U wil graag naar de Spelen in Rio in de allerbeste omstandigheden? Ter gelegenheid van de Olympische Spelen hebben Eventeam en Voyageurs du Monde hun ervaring en expertise verenigd om zo voor u de deur te openen naar het grootste sportevenement ter wereld. Graag stellen we u een pakket op maat van uw voorkeuren voor!

Uw vluchten naar Rio met vertrek vanuit Brussel, logies op verschillende niveaus in Copacabana, luchthaventransfer, en, uiteraard, de nodige fel begeerde tickets van uw keuze voor het live beleven van uw favoriete sporten. We helpen u heel graag om u een unieke Olympische ervaring te bezorgen.

Voorbeeld Rio 2016 ervaring:

  • Verblijf 7 dagen / 5 nachten
  • TGV Brussel – Parijs (H/T)
  • Vluchten Parijs – Rio de Janeiro (H/T)
  • Overnachting met ontbijt in een standaard hotel, centraal gelegen in Copacabana
  • Luchthaventransfer in Rio (H/T)
  • Supporterspack met 8 Team Belgium gadgets
  • Olympische tickets voor atletiek, hockey, basketbal, wielrennen en voetbal

Totaalprijs vanaf €3.850 p.p *

* prijs op basis van een dubbel bezette tweepersoonskamer

Meer info?

Download hier onze brochure

Contact ?

Bedrijven: corporate@eventeam2016.be
Particulieren: info@eventeam2016.be
Olympische familie (federaties, entourages atleten, sponsors): olympicfamily@eventeam2016.be

www.eventeam2016.be