Event Agencies

Apr 24, 2024, 14:48
Nomad Events richt pijlen ook op groot publiek

Nomad Events richt pijlen ook op groot publiek

08 maart 2016

Het nieuwe agentschap Nomad Events is het gevolg van een verschuiving in activiteiten, Europese groei én naamsverandering van het bestaande evenementenbureau Blue Key Events. Op 1 maart nam het evenementenbureau onder de naam Nomad z’n intrek in een gloednieuw kantoor in Antwerpen.

De oprichters, Filip Pasmans en Pieter Verhoeven, organiseren reeds 11 jaar evenementen onder de vlag Blue Key maar merkten gaandeweg dat de term ‘blue key’ (een achtergrondwand die men gebruikt voor special effects in films) steeds minder gemeengoed is geworden. Filip Pasmans: “Bovendien zijn de activiteiten van Blue Key door de jaren heen ook wat opgeschoven van enkel B2B events naar evenementen voor een groot publiek - met eigen concepten zoals de Fan Village en The Big Slide.”

Nomad Events neemt meteen ook z’n intrek in een nieuw en groter kantoor. Pieter Verhoeven: “Deze doorstart én de verhuis zijn nodig om nieuwe markten aan te boren en onze groei te faciliteren.”

Nomad Events richt de pijlen immers ook meer en meer op de buurlanden met bvb. de organisatie van The Big Slide in Nederland en Frankrijk.

“Daarnaast bouwen we in Antwerpen tijdens het EK voetbal opnieuw een gigantisch fandorp waar duizenden supporters gratis de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm kunnen beleven. En als Antwerpenaar is het natuurlijk altijd leuk om in eigen stad zo’n initiatief te kunnen nemen” glundert Filip Pasmans.

Op de nieuwe website van Nomad Events is alvast te zien hoe de nieuwe huisstijl er zal uitzien: www.nomadevents.be

Meer van Nomad Events :

Nomad Events