Decors & Stands

Apr 25, 2024, 21:08
Confederatie Bouw bijzonder tevreden over Format+

Confederatie Bouw bijzonder tevreden over Format+

20 november 2015

Voor de zesde maal op rij gaf Confederatie Bouw het vertrouwen aan Format+ voor de organisatie van hun jaarlijkse Belgian Roof Day en Dag van de Afwerking. Ruim 8.000 professionals uit de bouwsector wisten de vlekkeloze organisatie van deze niet-alledaagse beursdagen fel te appreciëren.

Na het sluiten van de beursdeuren, veegde de organisatie van de Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo enkele zweetdruppels van het voorhoofd. De opkomst overtrof dit jaar namelijk alle verwachtingen. “Het doet mij als organisator enorm veel plezier om te mogen ervaren dat de beurs weer een trapje hoger stond dan vorig jaar”, blikt Roger Bruyns van BEWAP, de Beroepsvereniging voor Afwerkingsbedrijven, tevreden terug. “De vele positieve commentaren, het groot aantal bezoekers en de interesse voor de

Confederatie Bouw en onze vakvereniging: dat doet onnoemlijk veel deugd”,

Ook de Belgian Roof Day scoorde bijzonder hoog op de tevredenheidslijst. Net als op de Dag van de Afwerking omschreven de bezoekers deze beurs als een unieke format die toelaat op een informele en ontspannen manier vakkennis te verruimen en het professioneel netwerk te versterken. Bovendien was er, net als op de  Dag van de Afwerking, gratis catering met eten en drinken.

Confederatie Bouw heeft alvast een nieuwe afspraak gemaakt met Format+ voor de 2016-editie.

Misschien wil uw bedrijf of federatie ook af van de ‘gewone’ beurssetting? Format+ werkt graag een nieuw format voor u uit.

www.formatplus.be

Meer van Formatplus :

Format+