Decors & Stands

Apr 19, 2024, 1:31
Panasonic breidt assortiment professionele displays uit

Panasonic breidt assortiment professionele displays uit

01 maart 2017

Panasonic lanceerde nog vóór ISE 2017 een 65-inch display waarmee het zijn assortiment  professionele displays met netwerkondersteuning uitbreidt. De TH-65EF1 is een aanvulling op de instapserie professionele displays van het bedrijf, die nu bestaat uit schermen van 32, 43, 48, 55, 65, 75 en 84 inch. Elk display heeft een ingebouwde USB-mediaspeler, zodat geen setup-box of aangesloten pc nodig is.

Dankzij de netwerkverbinding kan met de Panasonic Multi Monitoring & Control Software informatie op de schermen worden gewijzigd en gepland. Als de schermen via een netwerk en een hub op elkaar worden aangesloten, kan men met de USB-mediaspeler ook gesynchroniseerd afspelen op meerdere schermen.

Er worden in totaal 59 soorten pc-signalen ondersteund en de schermen bieden verschillende connectiemogelijkheden zoals twee HDMI-, DVI-D-, USB-, pc/component- en video-ingangen waarmee LAN-, RS-232C- en IR in/out-connectors worden verbonden. Daarnaast hebben de schermen een rand van slechts 13,9 mm (1)  en zijn ze uitgerust met automatische detectie. Daarnaast kunnen ze snel signalen omschakelen , zodat altijd het laatste signaal wordt weergegeven, of dit nu digitaal of analoog is.

Europees marketingmanager Enrique Robledo van Panasonic: “Deze nieuwe uitbreiding zorgt voor  een extra optie binnen het assortiment van onze instapserie Panasonic-displays, die licht en robuust zijn en uitstekende aansluitopties bieden.”

(1) Linker-, rechter- en bovenrand zijn 13,9 mm, de onderrand is 14,9 mm

Klik hier meer informatie over Panasonic Visual System Solutions