Benelux Event Awards

Apr 27, 2024, 12:50
JADA events doet beroep op de parkinghosts van The Frontline Company en verwelkomt smaakvolle partners voor de catering-ingrediënten

JADA events doet beroep op de parkinghosts van The Frontline Company en verwelkomt smaakvolle partners voor de catering-ingrediënten

02 november 2023

Dit jaar kiest JADA events opnieuw voor het hospitalitybedrijf The Frontline Company om alle gasten tijdens de BEA Awards te verwelkomen op de parking van Antwerp Expo én hen verder te begeleiden bij het parkeren. Intussen onthult men met trots ook de nieuwste smaakvolle partners voor de langverwachte BEA ceremonie.

Al meer dan 20 jaar is The Frontline Company een referentie in de hospitalitysector op vlak van hostesses, informanten, brand ambassadors en parkinghosts.

Onder het motto ‘hospitality van A tot Z’ begint het event al bij het eerste contact, op de parking. Daar wordt de toon gezet voor de rest van het event.

Als trouwe partner van dit unieke jaarlijkse event, kijkt The Frontline Company heel erg uit naar deze samenwerking. “De BEA Awards zijn voor de eventsector hét evenement van het jaar”, aldus Peter Desart, zaakvoerder van The Frontline Company. “Net zoals de andere edities zullen wij ervoor zorgen dat de aankomst van alles gasten op de parking vlekkeloos verloopt. Een warm en beleefd onthaal en iedereen begeleiden bij het parkeren, dat zijn de hoofdtaken van onze parkinghosts. Een eerste indruk is immers superbelangrijk om de avond op een fijne manier te starten.”

“Samen met JADA events en de andere partners willen we er opnieuw een knaleditie van maken. Over de outfits van onze parkinghosts ga ik nog niets verklappen, maar ze zullen, geheel in thema, wel opvallen”, lacht Peter.

Intussen onthult JADA-events met trots ook de nieuwste smaakvolle partners voor de langverwachte BEA Awards 2023. Deze culinaire reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met een meesterlijke samenstelling van ingrediënten en gepassioneerde bedrijven die het evenement naar een hoger niveau tillen.

Ook dit jaar zal De Jager schitteren als leverancier met hun paradepaardje als hoofdingrediënt voor het voorgerecht. Daarnaast verwelkomt JADA-Events met trots het familiebedrijf Schelkens als partner. Dankzij hun steun zullen onze 10 cateraars een weelderig hoofdgerecht op tafel weten te toveren. Belorta zal dan weer schitteren met hun natuurlijke inbreng voor het dessert.
Last but not least is er Bridor, de leverancier van de broodjes op de tafels. Hun sponsoring is onmisbaar en wordt enorm gewaardeerd.

“Onze cateraars zijn na dit nieuws meteen de keuken ingedoken en experimenteren met verschillende technieken en stijlen, om te strijden voor de felbegeerde eerste plaats. De BEA Awards 2023 beloven niet alleen een viering van excellentie te zijn, maar ook een feest voor de zintuigen.” aldus Danny Kayser. JADA-Events kan niet wachten om met jullie allen te genieten van deze culinaire hoogstandjes.

De 1000 tickets voor het galadiner van de BEA awards zijn intussen uitverkocht. Maar naast de awardceremonie is er op 15 november nog heel wat te beleven in Antwerpen.

Familiarity Day: Overdag zetten tientallen Antwerpse locaties en bedrijven uit de eventsector de deuren open voor het publiek. Overal valt er iets te beleven: rondleidingen, demonstraties, proeverijen... Inschrijven voor deze bezoeken doe je via deze link:

Familiarity Day

BEA-presentaties: In Kinepolis Antwerpen presenteren de BEA-finalisten hun cases live voor de vakjury. Deze sessies staan ook open voor het publiek. Reserveer je tickets via onderstaande button:

Tickets BEA-presentaties

BEA Afterparty: Voor wie toch nog graag de sfeer van de BEA Awards komt opsnuiven, zijn er nog tickets beschikbaar voor de BEA Afterparty in Avenue by Antwerp Expo. (opgelet: voor wie een ticket heeft voor de awardceremonie en het diner is deze afterparty reeds inbegrepen!)

Tickets BEA Afterparty


Meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan u raadplegen via www.bea-awards.eu

Meer van BEA Awards :