Benelux Event Awards

May 3, 2024, 13:33
JADA events schakelt Baeten Vinopolis en Tweepuntnul in voor de BEA 2023

JADA events schakelt Baeten Vinopolis en Tweepuntnul in voor de BEA 2023

17 oktober 2023

De BEA awards worden elkaar jaar mogelijk gemaakt door de inzet van tientallen professionele partners. Het organiserende agentschap JADA events kondigt nu aan dat hospitality-agentschap Tweepuntnul en wijnleverancier Baeten Vinopolis deze editie mee zullen ondersteunen.

Op 15 november zullen de gasten van de BEA Awards in Avenue by Antwerp Expo kunnen genieten van de wijnen van Baeten Vinopolis. JADA events koos voor deze partner opdat bij hen duurzaamheid voorop gaat. 'We care about your wine and more', zo luidt het bij Baeten Vinopolis.

Voor Baeten Vinopolis is het belangrijk om meer te zijn dan gewoon 'de wijnleverancier'. “Met onze wijn in vaten dragen we ons steentje bij aan het duurzaamheidsverhaal van de toekomst”, zo klinkt het. Door de wijn in vaten te verhandelen zorgt men voor een vermindering van productie én recyclage van 1 miljoen flessen per jaar. Bovendien zijn de vaten ook herbruikbaar. JADA events is trots met Beaten Vinopolis samen te werken omdat ze hun bijdrage doen om hun ecologische voetafdruk te verminderen.

Als je weet dat 1 vat wijn gelijk staat aan 27 flessen, dan besef je dat een horeca-uitbater zich een rit naar de glasbak uitspaart en tegelijkertijd ook veel minder afval produceert. Daarbij worden de wijnen rechtstreeks van de wijnboer bij hen afgevuld in vaten door de keldermeesters.

En er is meer! Want Baeten Vinopolis heeft ook Aperol Spritz op vat. Kortom, voor elk wat wils!

Tweepuntnul werkt al voor de derde keer samen met JADA events aan de BEA awards. Deze samenwerking heeft al veel mooie edities waargemaakt. Met deze partner in hospitality wil JADA er de BEA’s Tweepuntnul van maken.

 Van zodra gasten de parking betreden, zullen ze welkom worden geheten door de medewerkers van Tweepuntnul. Zij zullen u met open armen ontvangen aan het onthaal waar u meteen een warm gevoel zal krijgen dat de gehele avond wordt doorgetrokken.

Uw jas weghangen? Ook hier heeft Tweepuntnul de juiste medewerkers voor. Met alle vertrouwen laat JADA events door Tweepuntnul de hospitalty planning invullen. Het people agency weet met een persoonlijke en klantgerichte aanpak de juiste gemotiveerde medewerkers op de juiste posities te plaatsen.

De troeven van Tweepuntnul?
Dezelfde contactpersoon vanaf uw aanvraag tot na het event.
De juiste kledij per gelegenheid.
Een persoonlijke aanpak, zowel naar medewerkers als naar de klant.
Een klein, hecht team op kantoor waardoor communicatie vlot verloopt.”

Op 15 november kunt u dit zelf ervaren, in Avenue by Antwerpen Expo.

Reserveer je tickets

Meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan u raadplegen via www.bea-awards.eu