Benelux Event Awards

Jun 22, 2021, 22:37
Herbeleef de BEA Catering Awards

Herbeleef de BEA Catering Awards

25 april 2016

Ook het team van DB Video was in Kinepolis Antwerpen aanwezig tijdens de BEA Catering Awards. Zij hebben de competitie op beeld vastgelegd, wat resulteerde in deze bijzonder knappe aftermovie…

Op dinsdag 12 april vaardigden 14 Belgische eventcateraars hun beste chefs af naar Kinepolis Antwerpen. Dat was immers de arena voor de BEA Catering Awards, een live cooking competitie die het hoge niveau van onze Belgische cateraars in de kijker zet. De BEA Catering Awards 2016 werd opnieuw een spannende competitie.

BEA-voorzitter Erik De Ridder blikt dan ook tevreden terug. "Met enkele aanpassingen hebben we de competitie dit jaar naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Een eerste belangrijk element daarbij was de setting, waarbij elke cateraar eenzelfde oppervlakte kreeg waar men zijn eigen identiteit kon tonen. Ook op vlak van koken streden de verschillende deelnemers meer dan ooit tevoren met gelijke wapens. Iedereen beschikte over exact dezelfde ingrediënten en exact dezelfde materialen. Dit maakte dat grote en kleine cateraars met dezelfde kansen aan de wedstrijd begonnen. De chefs waren de belangrijkste wapens om het verschil te maken met hun creativiteit."

www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :