Benelux Event Awards

Apr 26, 2024, 13:46
BEA 2016 : voorstelling case 2 & 3

BEA 2016 : voorstelling case 2 & 3

22 januari 2016

De volgende weken laat Eventnews.be u, in absolute exclusiviteit, elke dag één of meer BEA finale cases ontdekken. In totaal zijn dit 21 voorstellingen van succesvolle cases die u als professional moet gezien hebben!

Alle - maar dan ook alle - details worden u trouwens LIFE meegegeven tijdens de BEA SNEAK PREVIEWS, voorstellingen van de cases life gebracht door de organisatoren, tussen 1 en 16 februari in verschillende knappe locaties te Antwerpen. Een volledig overzicht van de agenda is te vinden via deze link.

Deel 2/21 : UC Belgium | Katoen Natie

160 Jaar Katoen Natie

Wanneer Fernand Huts een 'feestje' bouwt weet nagenoeg iedereen hoe laat het is. Hij deed afgelopen zomer zijn reputatie alle eer aan door vriend & vijand te verbazen met een uniek concept dat achteraf alleen maar positieve reacties teweeg bracht en meer dan het verhoopt resultaat opleverde. Welkom in Fernand's wereld van Poëzie, Fantasie & Magie !!

Deel 3/21 : UC Belgium |Stijn Spaas (student PXL Hogeschool)

M.I.S. Marketing in Spiration

Twee 2de jaars studenten slaan werkelijk iedereen met verstomming wanneer ze met amper een briefing van hun opdrachtgever (PXL Hogeschool) een schijnbaar onmogelijke droom met beperkte middelen waarmaken. Hun eindwerk bereikt uiteindelijk het verhoopte succes en de resultaten spreken voor zich...

Alle info omtrent UC Belgium of de BEA awards :

www.uc-belgium.be

www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :