Audiovisueel

Feb 22, 2024, 4:49
B-Concepts: van videoproductie tot presentatie

B-Concepts: van videoproductie tot presentatie

11 januari 2024

Maak kennis met B-Concepts, een ervaren, professionele partner die kan instaan voor a tot z videoproductie, presentatiewerk en voice-overs.

Video is een krachtig wapen. B-Concepts brengt uw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier. Bruno werkt het traject uit van begin tot eind: van concept tot regie en montage.

Gedurende het project staat u in contact met één aanspreekpunt die de samenwerking in goede banen leidt. Uw videoproducties op een korte, krachtige en overtuigende manier aan de man brengen? B-Concepts levert u het complete plaatje!

Een event in goede banen leiden? Dat is de taak van de presentator. Met maar liefst 25 jaar ervaring op de teller is Bruno Lambert de perfecte man voor deze taak. Op een boeiende manier weet hij zijn publiek te informeren en entertainen. Kort, bondig en overtuigend: de creative thinker van B-Concepts kent de kneepjes van het vak en vormt dan ook een meerwaarde voor uw event of presentatie.


To the point vragen stellen, de kandidaten het woord verlenen of ontnemen en het publiek betrekken in de discussie. Het zijn allemaal skills die Bruno Lambert als gespreksleider machtig is. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen met B-Concepts zodat wij uw debat in goede banen kunnen leiden.

Daarnaast heeft Bruno jarenlange ervaring met het inlezen van nationale radiospots en het maken van TV docureeksen.

B-Concepts
Europalaan 11
8870 Izegem
www.b-concepts.tv 
bruno@b-concepts.tv ·
32 (0)477 87 22 70