Audiovisueel

Oct 4, 2022, 5:04
Genomineerde corporate video’s voor Video Experience Day 2022 zijn bekend

Genomineerde corporate video’s voor Video Experience Day 2022 zijn bekend

16 mei 2022

Op donderdag 9 juni vindt de 23ste Video Experience Day plaats in Kinepolis Brussel. Dat evenement bekroont elk jaar de beste corporate video's in verschillende categorieën. Een jury van video- en communicatiespecialisten, voorgezeten door Karolien Poels (Universiteit Antwerpen) en Jean-François Raskin (IHECS), heeft intussen de genomineerden bekendgemaakt.

De Video Experience Day zet elk jaar de meerwaarde van corporate video voor bedrijven en organisaties in de kijker. Het evenement, een co-organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z, bekroont tijdens een awardshow de beste corporate video’s die werden ingezonden door de deelnemende bedrijven en/of productiehuizen.

Dit jaar mocht de Video Experience Day 158 inzendingen in tien verschillende categorieën ontvangen. Een team van juryleden, bestaande uit communicatie-, marketing- en videospecialisten, heeft tijdens het selectieproces drie of vijf genomineerden bepaald, op basis van verschillende criteria: de inhoud, de doeltreffendheid van de boodschap, de technische kwaliteit van de film en de creativiteit. Alle genomineerden komen op 9 juni hun corporate video op groot scherm in Kinepolis Brussel tonen aan de jury en aan het grote publiek. Daarna bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar, die de award in de wacht sleept.

Bijgevoegd vindt u per categorie de bedrijven die de selectie haalden.

Tickets en info via www.videoexperienceday.be.