Audiovisueel

Mar 29, 2024, 2:24
Nieuwe draagbare projectoren van Panasonic met verbeterde draadloze connectiviteit

Nieuwe draagbare projectoren van Panasonic met verbeterde draadloze connectiviteit

23 mei 2017

Het assortiment draagbare projectoren met hoge helderheid van Panasonic is opgefrist met een aantal verbeteringen op het gebied van connectiviteit, compatibiliteit en gebruikskosten. De nieuwe PT-VZ580-serie bestaat uit zes verschillende modellen en is gericht op vergaderruimten en klaslokalen.

De modellen zijn voorzien met meer connectiviteit door een aantal intelligente draadloze aansluitmogelijkheden.

Met een nieuwe plug-and-playfunctie kunnen gebruikers met een USB-geheugenstick draadloos verbinding maken en content projecteren zonder ingewikkelde netwerkinstellingen. De projector kopieert alle relevante set-upbestanden naar de geheugenstick en voert dan automatisch in op de pc van de gebruiker voor eenvoudig verbinding te maken. De installatie is  nog flexibeler  dankzij  de  nieuwe  modus  voor  lange  afstanden  voor   DIGITAL LINK, waarmee kabels tot 150 m kunnen worden gebruikt alsook beperkingen van conventionele HDMI-signalen te elimineren.

De helderheid van de PT-VZ580-serie is verhoogd naar meer dan 5000 lumen. De filter is duurzamer geworden en kan twee keer worden gewassen voordat het moet worden vervangen, waardoor de levensduur verdubbeld tot circa 14.000 uur.

“Onze draagbare projectors hebben nog nooit zulke vergaande netwerkmogelijkheden gehad", zegt Thomas Vertonnen, European Projector Marketing Manager bij Panasonic. “Sommige modellen van de PT-VZ580-serie hebben zelfs een USB-poort die mediasticks zoals de Google Chromecast™ en de Amazon Fire Stick ondersteunt. Gebruikers kunnen dus op meerdere manieren heel snel content op het scherm krijgen."

De PT-VZ580-serie is leverbaar vanaf juni 2017.

Klik hier voor informatie over Panasonic Visual System Solutions