Audiovisueel

Jul 6, 2020, 15:20
Maximale impact met toptechnologie van TriLEDgy

Maximale impact met toptechnologie van TriLEDgy

29 april 2016

In de evenementensector werpt TriLEDgy uit Hoogstraten zich op als een gewaardeerde en vooral gespecialiseerde speler op vlak van LED-technologie. Het bedrijf richt zich op twee kernactiviteiten: enerzijds zijn er de mobiele mediacampagnes met LED, anderzijds de meest uiteenlopende events, vanzelfsprekend eveneens met LED.

2kTriLEDgy vernieuwt steeds zijn aanbod. Momenteel biedt TriLEDgy 24 LED-schermen aan, waarvan 20 mobiele outdoorschermen, met hoge resoluties (dit willen zeggen met  ‘pitch’ tussen 6 en 10 mm voor outdoor, en 3,90 mm voor indoor).  De schermen worden vlot geplaatst, op elk terrein. De stroomtoevoer komt bij de grotere outdoor schermen (van 6 m2 tot 15 m2) van interne aggregaten, voor de andere schermen is dat 230V/20A. TriLEDgy levert ook de bekabeling en zelfs een regieruimte voor het opzetten van plaatselijke netwerk van schermen, zoals bij sportmanifestaties, opendeurdagen, bedrijfsevents.

3kVoor evenementen: Voor elk type event zoekt TriLEDgy met de organisator naar het juiste type scherm en de passende opstelling. De nieuwste LED-technologie geeft de organisatoren van evenementen aantrekkelijke mogelijkheden om hun succes te maximaliseren. Het publiek kan de actie overal volgen op het terrein, sponsors kunnen wervende en doelgerichte aandacht krijgen, het ganse gebeuren krijgt door de inzet van de schermen extra-aantrekkelijkheid en glans.  Als indoor-oplossing beschikken wij over LED-modules met een afmeting van 50x50cm in een 3,90mm black SMD uitvoering.

4kVoor publicitaire campagnes : TriLEDgy levert mobiele publiciteitscampagne op maat van de klanten, bijvoorbeeld met een mix van mobiele ‘rijdende’ beeldschermen, en stationaire grote schermen op drukke en goed zichtbare plaatsen.


Met vakkennis en de ervaring kan TriLEDgy de klant op zijn wenken bedienen en efficiënte campagnes uitwerken.

Meer info: www.triledgy.be - +32 478 222 111 – info@triledgy.com

Meer van TriLEDgy :

TriLEDgy