Associaties

Jan 20, 2019, 14:24
Bureau-managers jagen opnieuw op jong talent tijdens The Hunt

Bureau-managers jagen opnieuw op jong talent tijdens The Hunt

15 mei 2018

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseert ACC - in samenwerking met de Young Accounts - opnieuw The Hunt: een speed dating sessie tussen bureau-managers en laatstejaars studenten communicatie, (event)marketing en technologie. En dit naar analogie met de CDate Night, waar de Creatieve Directeurs elk jaar hun stagiairs kiezen uit de laatstejaars art-studenten.

Vorig jaar namen 45 studenten uit 14 scholen en 19 bureau-managers deel en werden er 9 afstudeerders aangeworven.

The Hunt gaat door op woensdag 27 juni van 12u00 tot 15u00 in De Kruitfabriek in Vilvoorde, waar vanaf 16u00 ook St.-Canneke doorgaat: de presentatie van de meest innovatieve Cannes Lions door de Belgische jury-leden in Cannes.

Tijdens The Hunt krijgen bureau-managers de kans om net afgestudeerde jongeren, die op zoek zijn naar een job in de creatieve sector, face to face te ontmoeten; ze uit te nodigen voor een extra gesprek op hun bureau; ze een Wild Card voor St-Canneke te geven of ze meteen een job aan te bieden.

Kandidaat-managers melden zich aan bij twiggy.caels@accbelgium.be. Laatstejaars studenten registreren zich op accbelgium.be door te klikken op The Hunt.

Meer informatie:

Twiggy Caels
twiggy.caels@accbelgium.be
0499/54.15.36

www.accbelgium.be