Associaties

Sep 16, 2024, 21:04
UNICEO kondigt zijn congres voor 2025 aan

UNICEO kondigt zijn congres voor 2025 aan

05 september 2024

UNICEO® heeft het komende Internationale Congres 2025 aangekondigd, dat van 29 tot 31 januari in Abu Dhabi zal worden gehouden, in samenwerking met het Abu Dhabi Convention and Exhibition Bureau (ADCEB), een delegatie van het Ministerie van Cultuur en Toerisme (DCT Abu Dhabi ).

Het UNICEO®-congres « Elevate yourself, your teams, your events » zal besluitvormers op het gebied van communicatie, marketing en evenementen van grote bedrijven en internationale verenigingen in staat stellen trends, strategieën en uitdagingen binnen deze activiteitengebieden te bespreken.

Tijdens het congres zullen de deelnemers hun standpunten kunnen uitwisselen, gezamenlijk aan hun huidige uitdagingen kunnen werken, maar ook de essentiële rol van persoonlijke evenementen (live communicatie en ervaringsgerichte marketing) in de huidige strategieën kunnen benadrukken. Deze conferentie heeft tot doel deelnemers nuttige kennis te bieden om de betrokkenheid en klantervaring te verbeteren, kunstmatige intelligentie beter te gebruiken of zelfs duurzamere evenementen te creëren.

Laurent Fuchs, CEO van de vereniging, verklaart: “Evenementen en meer in het algemeen communicatie en marketing worden sterk beïnvloed door voortdurende veranderingen op geostrategisch, technologisch of klimatologisch niveau. Als gevolg hiervan moeten onze leden en hun collega's zich voortdurend aanpassen (hun strategieën en kennis bijwerken en hun leiderschap versterken) om te kunnen blijven presteren. Dit congres, geplaatst onder het prisma van collectieve intelligentie, is voor hen een unieke kans om hun rol als leiders in hun organisaties en in het marketing- en communicatie-ecosysteem te versterken. »

Mubarak Al Shamsi, directeur van het Abu Dhabi Convention and Exhibition Office bij DCT Abu Dhabi, zegt: “Onze sterke relatie met UNICEO heeft de weg vrijgemaakt voor een opwindende nieuwe samenwerking, waarbij hun expertise en kennis naar Abu Dhabi worden gebracht als onderdeel van het Internationale Congres 2025. Ik kijk ernaar uit om deelnemers van over de hele wereld te verwelkomen om de legendarische gastvrijheid van Abu Dhabi, de infrastructuur van wereldklasse en de uitmuntendheid op het gebied van evenementen, cultuur en vrije tijd te ervaren – kwaliteiten die de hoofdstad van de VAE tot een ideale bestemming voor vergaderingen en evenementen maken. »