Event management

Jan 25, 2021, 17:19
BOE 2021: internationale experience marketing beurs uitgesteld tot juni

BOE 2021: internationale experience marketing beurs uitgesteld tot juni

24 november 2020

BOE International, de internationale beurs voor experience marketing, wordt uitgesteld van januari naar juni 2021. De beslissing werd genomen door de organisator, Dortmund Exhibition Centre, als reactie op de laatste evoluties in de coronapandemie.

“We zijn ons bewust van de moeilijkheden ervaringsmarketing- en evenementenbranche wordt geconfronteerd. Daarom willen we niet het risico lopen om BOE 2021 kort voor aanvang te moeten annuleren vanwege een aanhoudende ernstige coronasituatie. Het tijdig uitstellen en het plannen van nieuwe data biedt nu een planningszekerheid voor alle betrokkenen", aldus Sabine Loos, algemeen directeur van de Westfalenhallen Group of Companies: "Het is op dit moment een logische stap om van ieders gezondheid topprioriteit te maken en BOE op een latere datum te organiseren. "

BOE International wordt uitgesteld van 20 en 21 januari naar 9 en 10 juni 2021. Om de nodige zekerheid voor alle partijen te garanderen, zal Dortmunds internationale experience marketingbeurs, traditioneel aan het begin van het jaar, nu voor het eerst in de zomer worden gehouden. Gezien de gunstige trend in coronavirusinfecties tijdens de zomer en het vroege najaar, waren de voorbereidingen voor het houden van BOE in januari in volle gang. “Echter, gezien de nationale en internationale reisbeperkingen, de aanscherping van de huidige coronavoorschriften en de hernieuwde lockdown, moeten we vooruitziend reageren om planningszekerheid te garanderen en vooral het welzijn van alle exposanten, vakbezoekers en medewerkers te waarborgen”, aldus Sabine Loos.