Benelux Event Awards

Jan 27, 2023, 13:13
De BEA 2022 belooft opnieuw een groot feest te worden

De BEA 2022 belooft opnieuw een groot feest te worden

27 oktober 2022

Na de geslaagde BEA-dubbeleditie van vorig jaar is JADA events helemaal klaar om er opnieuw in te vliegen. En dat doen ze met een volledig nieuw concept, want intussen zijn de opgelegde beperkingen natuurlijk niet meer van kracht. Het belooft dus een extra feestelijke editie te worden, op 23 november in Avenue by Antwerp Expo. Danny Kayser van JADA events licht alvast een tipje van de sluier…

Antwerpen volgt Mechelen op als gaststad voor de Belgian Event Awards. Avenue, de nieuwe evenementenhal van Antwerp Expo, werd daarbij uitgekozen als de geknipte locatie voor de awardceremonie. JADA events is opnieuw van de partij om de avond in goede banen te leiden. “Het is de bedoeling dat we Antwerpen echt gaan tonen tijdens het event, dat dit jaar in het teken staat van het thema ‘Open Up’”, aldus Danny Kayser. “De verschillende troeven van de stad zullen doorheen de avond dan ook uitvoerig aan bod komen.”

Drie themazalen

Avenue is een bijzonder veelzijdige locatie, die de BEA-organisatoren heel wat mogelijkheden biedt. “We gaan met drie zalen werken, die elk zijn ingekleed rondom één van de pijlers van de stad Antwerpen: Mode, de Haven en Diamant. Iedere zaal zal dus volledig anders zijn. Via de gang komen de gasten eerst in de Mode-zaal waar de receptie zal plaatsvinden. Voor de inkleding van deze ruimte zullen we trouwens samenwerken met een bekende modeontwerper. Daarna trekt iedereen naar de ruimte van de awardshow, die in het teken van de Haven staat. De avond wordt afgesloten in de Diamant-zaal, waar hopelijk een stevige party zal losbarsten. In deze ruimte pakken we bovendien uit met een nieuw concept dat nog eerder vertoond is.”

Focus op party

In 2021 moest JADA events nog rekening houden met tal van beperkingen, waaronder een verplichte sluiting om 23u. Dit jaar kunnen ze gelukkig voluit gaan. “Het zal heel anders zijn dan afgelopen jaar. Omdat de setup verplicht zittend was, hebben we toen meer op beleving en emotie ingezet. Dit jaar willen we echter voluit voor show en party gaan. De collega’s van de eventsector hebben de voorbije maanden allemaal heel hard gewerkt, dus dan is een geweldig feest echt wel verdiend. Ook de awardshow zelf zal helemaal anders aangepakt worden. We stappen af van het klassieke concept met een podium en twee schermen, en gaan voor iets totaal anders.”

Tientallen partners

De BEA Awards zijn elkaar jaar opnieuw het resultaat van een samenwerking tussen tientallen bedrijven. “Ook dit jaar kunnen we meer op onze gemotiveerde partners rekenen. Vijf topcateraars - De Feestarchitect, Gourmet Invent, My Gusto, Very Food en J&M Catering - zullen ervoor zorgen dat de gasten een culinaire avond beleven, met heel wat lekker eten. Het meubilair zal verzorgd worden door Picobello. En ook op vlak van entertainment, decoratie, people, audiovisueel, registratie, animatie… kunnen we rekenen op sterke leveranciers.  Ten slotte nemen we dit jaar ook 12 laatstejaarsstudenten Events van de Thomas Moore Hogeschool mee in dit BEA-verhaal. Zij zitten wekelijks samen om mee te denken en mee te werken aan deze editie. Dat is voor hen een ideale leerschool, vlak voor ze afstuderen. Met ons team van JADA events kijken we dus uit naar 23 november, we zijn er klaar voor”, zo besluit Danny Kayser.

Tickets voor de BEA-avond in Avenue by Antwerp Expo zijn verkrijgbaar via www.bea-awards.eu

Meer van BEA Awards :