Associaties

Apr 26, 2024, 5:54
The Fat Lady schittert op de 4e editie van de Best Of Content Awards

The Fat Lady schittert op de 4e editie van de Best Of Content Awards

02 december 2021

Maar liefst 17 verschillende bureaus keerden met minstens één van de 44 BOCA-trofeeën naar huis, die door 31 opdrachtgevers van de Content Strategy- en de Craftsmanship-juries werden geselecteerd uit de 107 ingediende cases. Content Marketing zit duidelijk in de lift.

“It ain’t over till The Fat Lady sings” en dat konden we dit jaar heel letterlijk nemen: The Fat Lady slaagde erin om maar liefst 12 BOCA’s te veroveren, waaronder die van Content Marketing Agency of the Year, met Koen Denolf als Content Marketeer of the Year. Naast 2 Silver, 5 Bronze en 2 Craftsmanship viel ook de Press Award hen te beurt.

Op een verdienstelijk tweede en derde plaats merken we Onlyhumans en com&co op, met elk 4 begeerde Best Of Activation Awards. De Top 5 wordt afgesloten met Impuls en HeadOffice, die elk 3 Awards vor hun rekening nemen.

Verder bewaren we graag het laatste woord voor de Lifetime Achievement Award, een eer die te beurt viel aan Pieter Vereertbrugghen van Cypres, tevens voormalig Voorzitter van Custo, de groep van de Content Marketing bureaus binnen ACC.

U kan alle winnende cases terugvinden op www.bestofawards.be