Event Agencies

Apr 28, 2024, 23:03
Volvo Car Gent 25 jaar – Jubilaressen vieren feest

Volvo Car Gent 25 jaar – Jubilaressen vieren feest

14 december 2015

Op zaterdag 24 oktober werd, voor de medewerkers van VOLVO CAR GENT, die in 1989 begonnen te werken en dus 25 dienstjaren op de teller hebben, een mooie dag georganiseerd door a-point event bureau uit Lochristi. a-point koos voor het restaurant de Lozen Boer te Lochristi evenneens een ‘jubilaris’ van maar liefst 60 jaar!

De VCG jubilarissen werden er ontvangen met een drankje en in de zalen volgde een academische zitting ter ere van 25 jaar dienst. De gastvrouw was de bekende Gentse actrice, Pascale Platel, bekend van theater en tv.

Voor zang en entertainment zorgde de Gentse ‘Strop Rock’ zanger, Kurt Burgelman, Biezebaaize.

Ze vormen een apart muziekgenre omdat ze o.a. ook liederen zingen in het Gentse dialect. StropRock verwijst naar de stad Gent - waar de inwoners zelf stroppendragers genoemd worden - en vanzelfsprekend ook naar het genre waarin deze groep vooral actief is, rock.

Na het nemen van een groepsfoto volgde een receptie met een aansluitend een mooi feestelijk diner.

Anniek De Vlieger van event bureau a-point: “1989 was de tijd van Caron (pennen en rookwaren), boekhandel Herckenrath en Patisserie Bloch, zoals elke Gentenaar het zich nog zal herinneren."

Wij hebben geprobeerd het jaar 1989 in Gent terug in het programma te verwerken, legt Anniek De Vlieger van event bureau a-point uit. “Het werd dan ook een avond met veel  ‘Oooh ja, kunde ui da nog errinneren?!’

Over a-point

a-point is niet zomaar een event bureau, maar een dynamisch bedrijf dat onder de bezielende leiding van Anniek De Vlieger zowel in binnen- als buitenland instaat voor onberispelijke evenementen. Met oog voor detail, want... 'every detail counts'

a-point organiseert  "mooie" evenementen. Een congres, incentive, teambuilding of andere activiteit moet één geheel vormen, compleet van catering tot aankleding en van flyers tot uitnodigingen.

Mede via een uitgebreid netwerk van volwaardige leveranciers en partners kan men bij a-point voor echt alles terecht. Van de uitnodigingen tot de pendelbussen, van de artiesten tot de catering, van de technische grondplannen tot de contacten met brandweer en politie, van A tot Z.

a-point staat garant voor de totale organisatie van het evenement en werkt vandaag al voor Ab-InBev, AGEP, Agoria, Astellas Pharma, Axa, CENTR, C&A, Coca-Cola Enterprises, Coca-Cola Services, Deloitte, FEVIA, Goodyear, Kanakna, Microsoft, NFTE, Partena, Russchen Consultants, Steeno, Vanbreda International, Volvo Car Gent, Whyte.

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center

Antwerpsesteenweg 19

9080 Lochristi 

T: +32 (0)475 38 87 98

E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

 

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger