Event Agencies

Apr 25, 2024, 3:13
Anniek De Vlieger, interim event manager, organiseert 55ste FEST Congres in Brussel

Anniek De Vlieger, interim event manager, organiseert 55ste FEST Congres in Brussel

29 september 2016

Begin van de zomer kwam Anniek De Vlieger van a-point in contact met de firma Van Marcke, de belangrijkste Belgische leverancier van sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties en keukens, die op zoek was naar een nieuwe event manager voor de organisatie van onder andere de 55ste editie van het FEST Congres. Sinds enkele jaren heeft Anniek al veel interim event management projecten gedaan.

Zo heeft ze vorig jaar alle evenementen rondom het 50 jarig bestaan van Volvo Car Gent georganiseerd en in 2014 voor STIMA het marketing congres. 

Dit houdt in dat zij intern bij een klant werkzaam is om het hele event van a tot z te organiseren. Soms is dit voor een 2-3 dagen per week en dichter bij de datum van het evenement praktisch voltijds.

“Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan, ook omdat ik in de tijd bij Coca-Cola ook intern als event manager gewerkt hebt”, legt Anniek uit. “Het geeft veel voldoening omdat je deel uit maakt van het eigen team van de firma en dus echt samen aan een project werkt. Ook het contact met het management en eventuele partners zoals bijvoorbeeld het communicatie- en marketingbureau verlopen daardoor veel soepeler.”

Het 55ste FEST Congres vond plaats van donderdag 15 tot zaterdag 17 september in het Sofitel Brussels Europe aan de Jourdanplein. Het thema van het congres was: "Gearing up to be the wholesaler of tomorrow". Naast een aantal inspirerende sprekers werden er ook bedrijfsbezoeken georganiseerd van o.a. Van Marcke en Fack, beide in Zaventem, Desco te Wijnegem en The Loop te Antwerpen. The Loop is een objectief kenniscentrum en ontmoetingsplaats waar nieuwe producten, concepten, diensten en ideeën worden geboren en gepresenteerd. 

Voor het galadiner op de vrijdagavond werd gekozen voor de van het hotel op wandelafstand gelegen Bibliotheek Solvay. Op zaterdag kregen de partners van de internationale deelnemers de mogelijkheid om ook de modestad Antwerpen te bezoeken.

a-point – Anniek De Vlieger
IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19 - 9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98
E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger