Event Agencies

Mar 29, 2024, 15:08
a-point gebruikt CSR als rode draad voor een event

a-point gebruikt CSR als rode draad voor een event

22 augustus 2016

Corporate Social Responsibility, het verantwoord ondernemen, is steeds vaker een sterke drijfveer bij Belgische bedrijven. Vaak wordt nadruk gelegd op het verbeteren van de  samenleving, op het helpen van elkaar, op het stimuleren van integriteit en  inspireren van mensen om het verschil te maken, vandaag, morgen en iedere dag. Anniek De Vlieger van a-point wordt regelmatig gecontacteerd om tijdens een meeting of bijeenkomst, een programma te ontwerpen waarmee de deelnemers een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de samenleving. Meestal wordt er besloten om samen te werken met een liefdadigheidsinstelling of stichting.

Voor de zomer organiseerde a-point een evenement waarbij de deelnemers werden gevraagd om een keuze te maken uit een aantal sportieve activiteiten (paardrijden, Nordic walking, run bike bike, tai chi, awakening yoga) en in groepsverband met hun deelname punten te verzamelen. Deze punten werden omgezet in euros.

De opbrengst van deze gezamenlijke sportieve inspanningen werd middels een grote cheque overhandigd aan Koen Van Damme, coordinator Partnerships van Stichting tegen Kanker.

“De kracht van a-point ligt zeker in de organisatie van een  evenement van a tot z, maar ook in het vermogen om wereldwijde brand communicatie van grote multinationals aan te passen aan wat er in de locale markt gebeurt  en de mensen bezighoudt” legt Anniek De Vlieger uit.

Over a-point

a-point neemt de gehele leiding over van een project, van totaal concept tot productie en uitvoering. Van de creatie van een uitnodiging, digitaal en/of drukwerk, de afhandeling van de inschrijvingen tot en met de communicatie en het met de juiste tone of voice.

Waar ter wereld je verhaal ook moet worden verteld, a-point garandeert dat het op tijd, met de juiste strekking en binnen het budget zal worden uitgevoerd.

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger