Vaste & tijdelijke locaties

May 3, 2024, 18:48
De ideale locatie voor jouw volgende bedrijfsevent

De ideale locatie voor jouw volgende bedrijfsevent

22 april 2024

Wanneer je Kinepolis hoort, denk je wellicht meteen aan cinema. Maar wist je dat je bij Kinepolis ook terecht kan voor een onvergetelijk bedrijfsevent?

De perfecte oplossing voor elk bedrijfsevent

Of je nu een brainstorm sessie, een familiedag of een congres wil organiseren, bij Kinepolis vind je alles wat je nodig hebt voor élk type evenement. Met of zonder film, van 20 tot 36.000 genodigden.

En je hoeft er niet eens ver voor te gaan. We verwelkomen al meer dan 15 jaar bedrijven in één van onze 10 bioscopen, strategisch verspreid over heel België. Elke bioscoop is vlot bereikbaar, heeft ruime parkeermogelijkheden en is uitgerust met moderne polyvalente ruimtes en comfortabele filmzalen. Met haarscherp beeld, meeslepend geluid en hoogstaande technologische snufjes helpen we je om indruk te maken op jouw gasten.

Samen aan de slag

Je merkt het al, er is veel mogelijk in onze bioscopen. Flexibiliteit staat dan ook centraal. Of je nu een belangrijke vergadering in beperkte kring of grootse productlancering plant, we staan voor je klaar.

Bij de organisatie van zo een event komt heel wat kijken. Geen nood, ook daar hebben we aan gedacht! Je kan op onze zorgvuldig geselecteerde partners rekenen voor de lekkerste catering, originele animatie en creatieve inkleding.

Laat je inspiratie de vrije loop. Ons team van ervaren B2B Account Managers denkt graag met je mee zodat jij de verwachtingen van jouw genodigden kan overtreffen.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan hier contact op voor meer info of vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijfsevent.

Meer van Kinepolis :