Vaste & tijdelijke locaties

May 1, 2024, 7:08
Martin’s Agora, het nieuwe, stedelijke hotelcomplex van Martin’s Hotels in Louvain-La-Neuve

Martin’s Agora, het nieuwe, stedelijke hotelcomplex van Martin’s Hotels in Louvain-La-Neuve

02 juli 2018

In mei heeft de groep Martin’s Hotels in Louvain-La-Neuve de Martin’s Agora geopend, een volledig nieuw stedelijk resort dat staat voor functionaliteit, relaties en en duurzaamheid. Het concept steunt op twee nieuwe hotelinfrastructuren, die gericht zijn op respectievelijk korte en langere verblijven.

Dit monumentale architectuurwerk richt zich op de kunst van het leven, innovatie en bezoekerservaring, door middel van zijn gedeelde diensten, en beschikt over een opmerkelijke technologische bekwaamheid, vooral op akoestisch niveau. De ligging is ideaal vlakbij de Aula Magna en andere ontvangstinfrastructuren voor seminaries, vergaderingen en congressen in deze wereldberoemde universiteitsstad en toonaangevend economisch centrum.

Twee nieuwe hotels

Het Martin’s Agora hotelcentrum, dat zich richt op business en leisure, steunt op twee nieuwe hotels met een stedelijk en lifestyle-karakter, maar dan wel met respect voor de traditie van comfort, dienstverlening en duurzaamheid die de groep Martin’s Hotels zo dierbaar is. Het complex bestaat uit Martin’s Louvain-La-Neuve, een 3* superior hotel van 108 kamers met hedendaags design en compromisloos comfort, en Martin’s All Suites, een 4* appart-hotel  van 102 suites en exclusieve appartementen van 35 tot 120 m². Zowel het academische als het corporate publiek vinden hier de ideale overnachtingsoplossingen voor verblijven van korte en lange duur.

Evenementen

Voor uw seminaries, conferenties, incentives, cocktails en productlanceringen beschikt Martin’s Agora over 9 aanpasbare conferentiezalen die zijn uitgerust met de nodige spitstechnologie. Ze zijn geschikt voor de organisatie van evenementen tot 400 personen. Het aanbod wordt vervolledigd door het nabijgelegen conferentiecentrum van de Aula Magna en de Cinéma Cinescope voor evenementen en congressen van grotere omvang. Daarnaast omvat het Agora-complex in het midden ook een goed uitgedachte coworking-ruimte.

Ontspanning

Om het nuttige aan het aangename te koppelen, nodigt Martin’s Agora u uit om te komen genieten van de geneugten van de tafel, in zijn brasserie B’Comme, zijn wijnbar Di’Vino of de Table du Chef, die uitgeven op de aangename binnentuin. Om te ontspannen, krijgen de bezoekers van het hotelcomplex toegang tot de Martin’s City Spa, dat bestaat uit een fitnessruimte, een binnenzwembad, een spa en vijf verzorgings- en massagecabines. Bovendien biedt dit wellnesscentrum formules aan op maat van bedrijven. Kortom, what else…

www.martinshotels.com