AZ Alma viert nieuwe campus in Salons Mimosa
dinsdag, 14 maart 2017Mimosa is een referentie als feestzaal en cateraar in het Meetjesland en ver daarbuiten. Peter Vanhee en zijn team getuigen dag na dag van een grote liefde voor het vak en verwelkomen graag mensen om een bijzonder moment te vieren. Een mooi voorbeeld daarvan is het openingsdiner naar aanleiding van de gloednieuwe campus van AZ Alma in Eeklo.
Catering Van Eyck: culinaire traditie krijgt een nieuwe naam
dinsdag, 21 februari 2017De naam Van Eyck is in de provincies Antwerpen en Limburg een gekende naam in het culinaire landschap. Bij het continu zoeken naar smaakvolle innovatie en klanttevredenheid, bleek dat het tijd was voor een nieuwe stap in de rijke geschiedenis van het familiebedrijf. Alle activiteiten rond catering op locatie worden gebundeld onder de nieuwe naam: Catering Van Eyck.
Repas Catering plaatst lekker slotakkoord achter Autosalon
dinsdag, 07 februari 2017Net als de voorbije jaren sloten Hyundai, Suzuki, Isuzu en SsangYong hun deelname aan de European Motor Show Brussels, beter bekend als het ‘Autosalon’, af met een feestje voor de mensen die op de verschillende stands dagenlang hun beste beentje hebben voorgezet. Format+ zorgde voor de organisatie en deed beroep op Repas Catering voor het verzorgen van de inwendige mens.
Foodtruck van Repas Catering houdt halt bij Wolters Kluwer Belgium
donderdag, 22 december 2016Om de laatste kwartaalmeeting van het jaar in een feestelijker jasje te stoppen, nodigde Wolters Kluwer Belgium het team van Repas Catering uit. De wereldwijd gerenommeerde softwarespecialist koos voor het concept van een Zuid-Afrikaanse ‘braai’. Meteen een schot in de roos, want de 200 personeelsleden genoten met volle teugen van de lekkere hamburgers.
Gaston strijkt deze winter neer in feërieke winterserre van Design Museum Gent
vrijdag, 18 november 2016Rooftopbar en -restaurant Gaston installeert zich vanaf 19 november in de Gentse binnenstad. Vier maanden lang strijkt Gaston neer in de mooiste binnentuin van de Arteveldestad: de groene binnenplaats van het Design Museum Gent. De culinaire pop-up 'Hands on Gaston' zet kamp op in een feeërieke winterserre.
Uitnodiging: Silverspoon kookt in oude spoorwegloods in Londerzeel
donderdag, 08 december 2016Cateringhuis Silverspoon duikt in een nieuw avontuur. Binnenkort opent in Londerzeel de gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Terwijl eigenaars Peter & Lieve de laatste hand leggen aan de afwerking verfijnt het team van Silverspoon de laatste gerechten. Met de meest verse ingrediënten toveren ze straks culinaire pareltjes op uw bord. Maar da’s niet alles. Silverspoon staat ook in voor de bediening en tafeldekking. De lat ligt dus hoog op 3 fronten.
Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische structuur?
donderdag, 10 november 2016Eating Point, gespecialiseerd in eventcatering met een concept van modulaire togen, is actief op zoek naar verschillende freelance Sales Event Managers om zijn activiteiten uit te breiden.
BEA Catering competitie 2017: Foodsie wil zichzelf opnieuw tonen met originele stand
donderdag, 27 oktober 2016Op 20 april volgend jaar kent de BEA competitie 2017 zijn apotheose. Dan komen we te weten welke evenementenagentschappen naar huis mogen met een Gouden, Zilveren of Bronzen BEA. De cateraars moeten die dag zelf nog vol aan de bak. ’s Namiddags strijden ze om hun eigen award tijdens de BEA Catering competitie, en ’s avonds verzorgen ze de catering rondom de BEA-ceremonie. Nu het BEA-traject 2017 van start is gegaan, beginnen de inschrijvingen stilaan binnen te lopen. Foodsie bevestigde als een van de eerste cateraars dat ze dit jaar opnieuw van de partij zullen zijn.
Laat je betoveren door het Wolvenbos
maandag, 24 oktober 2016Silverspoon nodigt je graag uit op hun Experience Days op 29 november en 1, 2 en 4 december in het iconische kasteel van Wolvenbos te Kapellen. Silverspoon dompelt je onder in de charme van Wolvenbos, een oase van rust en gastvrijheid, een prachtige natuur, smaakvol interieur met oog voor detail en een wereld van kunst en culinair genot.
Event Trends 2016: De favoriete event-traiteurs van de bedrijven zijn gekend
maandag, 10 oktober 2016Zoals elk jaar, heeft het team van Experience magazine een marktstudie uitgevoerd met betrekking tot de favoriete leveranciers van de professionals uit de B2B-evenementensector.