Pur Sang, Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg Antwerpen slaan de handen in elkaar
maandag, 21 oktober 2019Pur Sang heeft de deal in huis gehaald om als preferred partner het Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg te mogen cateren. Tom Le Clef, Ivo De Beer en Philip Leflot hebben afgelopen week de handen in elkaar geslagen. Dit is voor beide partijen een extra wending om het Felix Pakhuis en de Bourla Schouwburg als eventlocatie op de markt te profileren.
Eating Point is klaar voor 2020
maandag, 21 oktober 2019Eating Point, het dynamische catering concept, heeft een aantal nieuwigheden voor 2020 klaar. Een nieuw team en een nieuw concept staan klaar om gelanceerd te worden. Het perfecte recept om het topjaar dat 2019 is, nogmaals te overstijgen in 2020.
Coeur Catering klokt af op 10.000 pop-upbezoekers in Gaston, de meest zonovergoten eventlocatie van Gent
donderdag, 05 september 2019Na een weergaloze zomer sluit Gaston, het pop-uprestaurant van Coeur Catering, naar goede gewoonte zijn deuren voor het grote publiek. Toch blijft deze unieke voormalige textielfabriek een heel jaar lang open, dit als bespoke eventlocatie voor zowel corporate als privé-events.
Insieme goes green
vrijdag, 21 juni 2019Plastic is not fantastic... en dat weet men maar al te goed bij Insieme. Daarom werkt de cateraar vanaf nu samen met het Biodegradable programma.
Ronde tafel eventcatering (deel 2): De prijs van het bord
woensdag, 22 mei 2019De onomkeerbare trend richting gezondere voeding, de stijgende eisen van de klant, de aanhoudende druk op de prijzen, de impact van de witte kassa, de samenwerking met de evenementenkantoren… Al deze thema’s kwamen aan bod in onze ronde tafel met eventcateraars. In deel 2 van ons verslag hebben we het over de opbouw van de prijzen en de keuzes die daarin gemaakt worden.
Ronde tafel eventcatering (deel 1): Steeds meer gezonde alternatieven
woensdag, 15 mei 2019De onomkeerbare trend richting gezondere voeding, de stijgende eisen van de klant, de aanhoudende druk op de prijzen, de impact van de witte kassa, de samenwerking met de evenementenkantoren… Al deze thema’s kwamen aan bod in onze ronde tafel met eventcateraars. In deel 1 van ons verslag hebben we het over de stijgende vraag naar gezonde voeding.
Top 10 Eventcateraars: De trends volgen elkaar op
dinsdag, 23 april 2019Zonder catering is er geen evenement. En zonder kwaliteitscatering is er geen kwaliteitsevenement. Want een succesvolle beleving vereist immers open en ontvankelijke deelnemers. Dit is de Top van de eventcateraars van het jaar 2019…
“Klaar voor de volgende generatie”
vrijdag, 18 januari 2019Afgelopen jaar vierde Vandersmissen Feestservice zijn 40ste verjaardag. Ondanks de sterke groei is deze cateraar uit Hoogstraten na vier decennia nog steeds een hecht familiebedrijf. Experience trok naar de meest noordelijke gemeente van ons land en sprak er met zaakvoerder Marc Vandersmissen en zijn dochter Tinne.
Coeur Catering blikt terug op een succesvolle zomer en heeft meer in petto voor het najaar
dinsdag, 23 oktober 2018Coeur Catering en de Gentse pop-up-rooftop bar Gaston hebben een mooie zomer achter de rug. De cateraar was onder meer actief in Parijs, in Italië, op Francorchamps… Ook dit najaar staan er weer enkele mooie opdrachten in de agenda. Een terugblik én een vooruitblik.
Ontdek de nieuwe huisstijl van MaisonRouge
donderdag, 27 september 2018Het crew agency MaisonRouge heeft zijn nieuwe visuele identiteit voorgesteld. De vorige huisstijl, die eerder toevallig tot stand was gekomen, werd de voorbije maanden grondig onder de loep genomen.