Associaties

Apr 27, 2024, 18:01
Karen Corrigan voorzitter vernieuwde ACC Board

Karen Corrigan voorzitter vernieuwde ACC Board

19 december 2023

Na een succesvolle termijn van vier jaar als voorzitter van ACC, geeft Marc Fauconnier de fakkel door aan Karen Corrigan, oprichter en ceo van Happiness. De aanstelling van Karen valt samen met het aantreden van enkele nieuwe Boardleden, die de 12-koppige Raad van Bestuur van ACC verder verjongen en diversifiëren.

Karen is geen onbekende van ACC: als jonge accountmanager bij Young&Rubicam organiseerde ze 30 jaar geleden al de alom geprezen Copywriterscursus; een traditie die ze tot nu toe voortzet met het bureau dat ze zelf heeft opgericht, en ze lag ook mee aan de wieg van de Merit Awards, de voorlopers van de huidige AOTY Awards. Sinds 2017 zet Karen haar schouders mee onder belangrijke ACC-projecten, als actief lid van de Raad van Bestuur van ACC. Samen met het nieuwe voorzitterschap wordt ook het nieuwe ACC mantra “WE ARE VALUE CREATORS” aangekondigd, waarvan binnenkort de publicatie verschijnt.

Met de aanstelling van drie nieuwe bestuursleden, wenst de ACC Board zich verder te verjongen en te diversifiëren. An Rietjens, Creative Strategy Leader bij Serviceplan vertolkt het perspectief van de creatieven. Christophe Crasselts, Chief Client Officer bij Ogilvy Social.Lab versterkt de raad van bestuur met zijn jarenlange ervaring aan klantenzijde en als people- en client manager bij een sterk digitaal bureau. En Taha Riani, oprichter en Managing Director van Allyens brengt als jonge ondernemer zijn expertise mee op het vlak inclusieve marketing.

ACC dankt haar uittredende board-leden: Bart De Waele, Eva Devos en Petra De Roos voor hun jarenlange en tomeloze inzet en wenst hen veel succes in het vervolg van hun carrière.

Meer van ACC Belgium :