Vaste & tijdelijke locaties

May 3, 2024, 12:35
Opening koninklijke eventlocatie in het Zoniënwoud

Opening koninklijke eventlocatie in het Zoniënwoud

09 september 2016

Het Agentschap voor Natuur en Bos en B&B Hippo-Droom nodigen u graag uit op de opening van de Koninklijke Loge, op donderdag 15 september 2016, van 11.00 tot 14.00 uur. Eventprofesionals zijn van harte welkom. De Koninklijke Loge is een unieke, recent gerestaureerde vergader- en evenementenlocatie in het midden van het Zoniënwoud. Het gebouw werd rond 1924 gebouwd en bood de Belgische koninklijke familie een majestueus uitzicht over de paardenrenbaan van Groenendaal.

Via www.natuurlocaties.be stelt het Agentschap voor Natuur en Bos de Koninklijke Loge nu ter beschikking voor vergaderingen, seminaries en events voor grote of kleine groepen. De concessiehouder, B&B Hippo-Droom, maakt het mogelijk om er ook exclusief te overnachten.

Programma

Vrij bezoek van Koninklijke Loge tussen 11.00 en 14.00 uur met mogelijkheid tot interviews met het Agentschap voor Natuur en Bos (eigenaar), Natuurinvest (investeerder) en B&B Hippo-Droom (concessiehouder en uitbater).

Bereikbaarheid

De Koninklijke Loge ligt op 5 minuten wandelen van het Kasteel van Groenendaal. De weg naar de Koninklijke Loge is bewegwijzerd vanaf de parking van het kasteel.

Met het openbaar vervoer: Het dichtsbijzijnde NMBS-treinstation is dat van Groenendaal, op de lijn Brussel - Louvain-la-Neuve-Université. Het station ligt op 20 minuten wandelen van het Kasteel van Groenendaal.

Met de wagen: Er is parkeergelegenheid op de parking van het Kasteel van Groenendaal, Duboislaan 1, 1650 Hoeilaart.
Volg op de grote ring rond Brussel de E19 richting Charleroi/Bergen. Neem afrit N275 richting Terhulpen/Watermaal-Bosvoorde/Hoeilaart. Rij nog even rechtdoor, onder de spoorwegbrug, en sla meteen na de spoorwegbrug rechtsaf. Dit is de Duboilaan. Zo'n 700 meter na het kruispunt ziet u het  kasteel van Groenendaal aan uw linkerkant.

www.koninklijkeloge.be