Vaste & tijdelijke locaties

May 5, 2024, 14:50
Agoria verwelkomt CEO’s en topmanagers in Exit 5

Agoria verwelkomt CEO’s en topmanagers in Exit 5

17 juni 2016

Voor z’n exclusieve evenement ‘Business Models for the digital Age’ blies Agoria Vlaanderen - de sectorfederatie voor de technologische nijverheid - verzamelen in Exit 5, de evenementenlocatie bij het Renson-hoofdgebouw langs de E17 in Waregem. 200 CEO’s, bedrijfsleiders en topmanagers kwamen er samen voor een inspirerende namiddag bestaande uit een plenair gedeelte en een uitgebreid netwerkmoment.

Op dit unieke evenement wilde Agoria de aanwezigen vooral inspireren rond de mogelijkheden van digitalisering op het gebied van processen, producten, ontwikkeling van diensten en zelfs het optimaliseren van het business model. Na ontvangst en een welkomstwoordje, stond een uitgebreid plenair gedeelte met 5 sprekers op het programma. Dat de 3 beschikbare conferentiezalen ‘Algarve’, ‘Camargue’ en ‘Lagune’ - genoemd naar 3 types terrasoverkappingen die Renson als fabrikant in zijn outdoor assortiment heeft - gekoppeld kunnen worden tot 1 grote ruimte met 200 zitplaatsen, kwam in dit geval goed van pas.

Omkadering en invulling perfect op elkaar afgestemd

Freek Couttenier (algemeen adviseur Agoria Vlaanderen): “Voor dit evenement waren we als sectorfederatie specifiek op zoek naar een evenementenlocatie binnen een vooraanstaand bedrijf, en dus kwam Exit 5 logischerwijze bovenaan onze ‘wishlist’. Dat het een aantrekkelijke locatie was wisten we al, maar toch kwam onze evenementenmanager de zalen en mogelijkheden vooraf eens bekijken. Dat doen we trouwens bij elk evenement dat we organiseren, al was het maar om op het event zelf voor geen verrassingen te staan. Het geeft ons meteen ook de mogelijkheid om de omkadering en invulling van een evenement zo goed mogelijk af te stemmen op de locatie en omgekeerd. Een kruisbestuiving die in het verleden al meermaals bleek te lonen.”

‘One-stop-shop’ locatie

Nog volgens Freek Couttenier is Agoria vooral op zoek naar een ‘one stop shop’-locatie voor z’n evenementen: “Voor ons is het inderdaad doorslaggevend om gebruik te kunnen maken van een evenementenlocatie die ook alle praktische beslommeringen voor z’n rekening kan nemen. Dat Exit 5 standaard uitgerust is met alle nodige audiovisuele faciliteiten was dus mooi meegenomen, net als het feit dat er ook met een vaste cateraar aan huis kon gewerkt worden. Zo hoeven onze eigen mensen daar niet wakker van te liggen en kunnen ze focussen op de inhoudelijke invullingen van de evenementen die we als sectorfederatie organiseren. Dit totaalconcept zie ik dan ook als een belangrijke troef naar de toekomst toe, waarmee Exit 5 zich zeker kan onderscheiden.”

Mooie setting met veel licht en dakterras

Ook de setting en look&feel van exit 5 maken het volgens Freek Couttenier een interessante evenementenlocatie. “Een mooie setting met veel licht is altijd aangenamer om bezoekers in te ontvangen. En dat terwijl we het plenaire gedeelte met presentaties en projecties toch in een besloten, makkelijk te verduisteren aanpalende ruimte kunnen houden. Dat we met de netwerkreceptie en bijbehorende catering konden afsluiten op het dakterras van het gebouw, was gezien het mooie weer prettig meegenomen.”

Copyright foto's : ©Studio Dann

www.exit5.be

Meer van Renson Exit 5 :

Renson Exit 5