Event Agencies

May 16, 2024, 23:41
The Good Time Company, een uniek aanbod van activiteiten

The Good Time Company, een uniek aanbod van activiteiten

08 mei 2015

Sinds de oprichting in maart 2009 is The Good Time Company een vaste waarde geworden in het marktsegment van leuke, originele activiteiten voor evenementen en incentives. Als specialist van interactieve rally's te voet, met de eBike of 2 pk, is deze directe dienstverlener en eigenaar van de infrastructuur zijn aanbod blijven uitbreiden en is daarom vandaag, naast België, ook actief in Frankrijk, het Groothertogdom Luxemburg en Duitsland. Valérie Thiry, algemeen directrice, heeft toestemming gegeven om onze vragen te beantwoorden.

Voor welke gelegenheid of gelegenheden zijn de activiteiten van The Good Time Company bedoeld?

"Toen we onze concepten hebben ontwikkeld, hebben we ervoor gezorgd dat we tegemoet kwamen aan de behoeften van onze klanten, in elke etappe in de levensduur van hun bedrijf. Daarom bieden we activiteiten aan voor verschillende gelegenheden, zoals teambuildings, personeelsdagen, incentives, productlanceringen, kick-off meetings, seminaries, vergaderingen, eindejaarsfeesten, teammotivatie-dagen, congressen, conferenties, persevenementen, forums, zomeruniversiteiten, integratiedagen, conventies, teamactiviteiten, animaties, wervingsacties, off-site, roadshows, algemene vergaderingen, ..."

Waar kunnen die activiteiten worden georganiseerd?

"De wandelversie van onze eDiscovery Challenge kan OVERAL plaatsvinden! In de stad, op het platteland, in musea, in een Congrespaleis, ... en op alle continenten.
Voor de eBike en 2 pk versies zijn er meer logistieke beperkingen. Deze activiteiten zijn technisch overal mogelijk, maar om binnen redelijke termijnen en tarieven te blijven, raden wij aan om in België, het Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland te blijven. Er zijn trouwens in dat gebied meer dan 180 trajecten beschikbaar, wat helemaal niet wegneemt dat we geen nieuwe zullen creëren."

Waaruit bestaan deze activiteiten?

"Je moet ze bekijken als een schattenjacht van de 21ste eeuw! Elk team oriënteert zich door middel van een aanraaktablet met gps. Verspreid over gans het gekozen gebied liggen raadsels en uitdagingen op de deelnemers te wachten. De teams moeten er zo veel mogelijk proberen te verwezenlijken om punten te verzamelen en de overwinning binnen te halen. Het concept bestaat uit vier formules: te voet, met een elektrische fiets, achter het stuur van de mythische en legendarische 2 pk, en binnen."

Waarom moet men voor The Good Time Company kiezen?

Omwille van zo veel redenen! Waaronder het feit dat we in deze activiteitencategorie in België, Frankrijk, Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg de enige directe dienstverlener zijn die eigenaar is van de infrastructuur, zoals de tablets, eBikes en 2 pk's. Wie 'directe dienstverlener' zegt, zegt ook 'geen tussenpersoon', en vooral geen nutteloze marge of commissie door tussenpersonen! Wij beheren ook volledig het onderhoud van de voertuigen, en dus ook de veiligheid van de deelnemers. Bovendien begrijpen wij als geen ander de zakelijke behoeften van bedrijven, dankzij onze voorgeschiedenis en ervaring in de business."

Wat is uw motto als algemeen directrice?

"De klanttevredenheid, in elk stadium van onze relatie, van de persoon die een offerte vraagt tot de laatste deelnemer van de activiteit", besluit Valérie.

-> Ontdek hier het volledige interview voor meer goede redenen

Er wacht u ook een geschenk op deze pagina!

www.thegoodtimecompany.com

Meer van The Good Time Company :

The Good Time Company