Event Agencies

Apr 28, 2024, 15:24
Sculpture Events bouwt drie nationale monumenten in chocolade

Sculpture Events bouwt drie nationale monumenten in chocolade

03 mei 2016

In het ‘Belgian Chocolate Village’ chocolademuseum in de Brusselse gemeente Koekelberg trekken drie van onze nationale monumenten in chocolade keer op keer de aandacht van de bezoekers. En terecht, want de meester-chocolatiers van Sculpture Events Europe leverden echte kunstwerken af. En niet alleen daar: ook in opdracht van bedrijven bouwen de artiesten indrukwekkende sculpturen.

De drie Brusselse nationale monumenten in chocolade, meer bepaald de Basiliek van Koekelberg, de triomfboog Cinquantenaire en het Atomium, mogen zonder twijfel een werk van wereldniveau worden genoemd. Niemand in de wereld deed het de de meester-chocolatiers van Sculpture Events Europe voor. Meer dan 2.000 kg chocolade werd door de ondertussen wereldberoemde Belgische en buitenlandse artiesten/chocolatiers op drie maanden tijd in de schitterende kunstwerken verwerkt.

Wie een bezoek brengt aan onze hoofdstad, moet beslist een kijkje nemen in ‘Belgian Chocolate Village’. Hoewel het museum pas in 2014 de deuren opende, oogst het jonge, maar zeer mooie en educatieve initiatief open doekjes. Kortom: een must bij een bezoek aan Brussel.

En er is nog meer ‘kunstnieuws’. In opdracht van het bedrijf Candriam realiseerden Bart en Francis van Sculpture Events begin dit jaar een prestigieus kunstwerk in de vorm van een levensgrote walvis in ijs. Als klap op de vuurpijl bouwden ze er ook een prachtige luxe ijsbar bij. Geen wonder dat beide artiesten vele felicitaties in ontvangst mochten nemen.

Bedrijven en organisaties kunnen bij Sculpture Events ook terecht voor leuke teambuildingactiviteiten. Voor The Oval Office bijvoorbeeld leverde het bedrijf grote ijsblokken met daarin sleutels die de mensen moesten loshakken. Pret verzekerd!

Meer informatie over wat Sculpture Events allemaal kan realiseren, vindt u op de nieuwe website www.sculpture-events.be

Meer van sculpture events europe :

Sculpture Events Europe