Vaste & tijdelijke locaties

Sep 18, 2021, 22:33
Het Dinner with the Queen bos blijft groeien

Het Dinner with the Queen bos blijft groeien

donderdag, 02 september 2021

“Heerlijk! Elke euro waard! Top Ervaring! Een échte beleving! Zalig! Zinderend! Juichende zintuigen. Fantastisch evenement.” Dinner With The Queen is over de helft en de organisatoren blikken even gelukkig terug als hun klanten.  Het Dinner With The Queen bos in Peru - in samenwerking met Go Forest - dikt aan. Voor elke klant wordt één boom geplant. Volgend jaar gaat nummer 2.000 van de editie 2021 de grond in.

Culinair concept 'Serre' strijkt neer op het dak van de Koninklijke Bibliotheek

Culinair concept 'Serre' strijkt neer op het dak van de Koninklijke Bibliotheek

vrijdag, 27 augustus 2021

De horeca- en evenementensector bewees de voorbije maanden dat het creatief uit de hoek kan komen en pop-up bars en nieuwe restaurantconcepten krijgen veel volk over de vloer. Ook ‘Serre’, dat in mei en juni neerstreek in de tuin van het Kasteel van Ooidonk, was een schot in de roos. Het Gentse evenementenbureau Porta Mundi breidt nu een vervolg aan het succesverhaal.

Werken of ontspannen in The Private Loft

Werken of ontspannen in The Private Loft

maandag, 23 augustus 2021

Vandaag meer dan ooit is het van vitaal belang om uw welzijn te koesteren. Of het nu is door de realiteit te ontvluchten na weer een zware werkdag, door het creatieve vuur aan te wakkeren tijdens een workshop, of door weg te dromen bij een heerlijke barbecue met een private dining chef. Drie van de vele redenen om koers te zetten naar The Private Loft, de sfeervolle gerenoveerde alcoholfabriek op een boogscheut van de Gentse haven.

Pagina 1 van 117