Vaste & tijdelijke locaties

Dec 16, 2018, 21:19
Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne is terug met speciale arrangementen

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne is terug met speciale arrangementen

13 maart 2018

Nu de lente weer in zicht is, opent het Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne na een korte winterstop opnieuw haar deuren. Kijkt u ook al uit naar de eerste zonnestralen van het jaar? In het prachtige hotel, gelegen aan de Cote d’Azur, kunt u al volop genieten dankzij een fijn openingsaanbod.

Vanaf 20 maart staat het team van Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne weer klaar om u te verwelkomen in zowel het luxehotel als het prachtig gelegen restaurant. Gaat u voor een lange vakantie vol culinaire verwennerij of een ontspannen weekend weg? Dan is er een fijn openingsaanbod met verschillende arrangementen voor u als loyale gast. Indien zij u daar mogen verwelkomen in de periode 20 maart t/m 20 mei 2018 en u reserveert vóór 1 april, krijgt u het vervoer van en naar de luchthaven er helemaal gratis bovenop.

Culinair arrangement voor 2 nachten 

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne biedt u de ultieme culinaire verwennerij. Vanuit het prachtig gelegen buitenterras bereidt de chef voor uw ogen een creatief en biologisch gerecht van al het moois dat de Côte d'Azur te bieden heeft. Loopt het water u al in de mond?

Het culinaire arrangement bestaat uit:

 • 2 x Overnachting in Deluxe Kamer of Deluxe Kamer Tuinzicht
 • Welkomstdrankje
 • 2 x Ontbijtbuffet
 • 1 x 3-gangen menu du Chef (op de dag van aankomst)
 • 1 x Fles Cava

Romantisch arrangement voor 2 nachten

Love is in the air met dit ultieme romantische verblijf. Neem samen een duik in het verwarmde buitenzwembad, laat uzelf verwennen met een diner op uw kamer bij kaarslicht en sluit de dag af met een fles Cava terwijl u kijkt naar de zonsondergang. Vier de liefde!

Het romantisch arrangement bestaat uit:

 • 2 x Overnachting in Deluxe Kamer met zicht op zwembad of zee
 • 2 x Ontbijtbuffet
 • 1 x 3-gangen menu du Chef op de kamer
 • 1 x Fles Cava
 • 1 x Rozenblaadjes met verrassingsgeschenk
 • 1 x Late check-out (14u) op basis van beschikbaarheid

Ontdek de Côte d'Azur    

Gelegen nabij bekende steden als Saint-Tropez, Nice, Cannes en Monaco, is Sandton Hôtel & Résidence Domaine de ideale uitvalsbasis om het zuiden van Frankrijk te ontdekken. Waan u als God in Frankrijk met de hippe Fiat 500. Van het heuvelachtige landschap tot de smalle Franse straatjes, deze auto is uw ideale partner in alle omstandigheden. 

Bent u sportief aangelegd? Maak dan gebruik van de fietsen die zich uitstekend lenen voor een tocht door de heuvels van Cagnes-sur-Mer of een ontspannende rit langs het strand.

Meer info

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne
Adres:  30 Chemin du Pain de Sucre, 06800 Cagnes-sur-Mer, Frankrijk
Telefoon: +33 492 135 777

E-mail: cagnes@sandton.eu

Website: www.sandton.eu/sandton-hotel-residence-domaine-cocagne

Meer van Sandton Hotels :