Event Agencies

May 31, 2020, 20:07
Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

17 april 2018

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal een mooi vervolg. Ook kmo’s krijgen nu de kans om een moorddiner bij te wonen en we lanceren graag meteen al een datum! Op 9 maart 2018 vond de avant-première van het nieuwe concept plaats. Zo’n 90 gasten woonden de voetbalmoord bij. Een nieuw teambuildingconcept met een unieke samenwerking tussen Event Masters, congresbureau Meet in Mechelen en Tribune M.

Bij dit uitzonderlijk theaterstuk volg je een rondleiding bij een stadion naar keuze. Je komt in aanraking met allerlei interessante personages die de rondleiding vervoegen. Plots vindt er een moord plaats en zit je middenin een moordonderzoek. Tijdens het diner ga je samen met de inspecteur op zoek naar de dader. Wie heeft het gedaan? En vooral, waarom?

De samenwerking tussen de verschillende partijen bleek een groot succes. Het feit dat het evenement doorgaat in een voetbalstadion kon op veel complimenten rekenen. Het event scoorde gemiddeld een 9/10 en daarom werd er dan ook beslist om meteen een nieuwe datum aan te kondigen voor toekomstige ‘moorden’.

Kmo’s krijgen de mogelijkheid om met hun bedrijf een tafel van maximum 10 personen te huren op woensdagavond 30 mei. Zo geniet je van een avondje uit met de collega’s en beleef je een spannende avond. Locatie voor deze teambuilding is Resto Martinique, het restaurant van KV Mechelen. Met zicht op het voetbalveld is dit de ideale locatie voor de voetbalmoord. Kostprijs: €1250 excl. BTW per tafel.

Kortom een culinaire avond, waarbij veel spanning en humor op het programma staat!

Inschrijven kan via deze link of per mail: contact@restomartinique.be. Het moorddiner gaat door bij voldoende inschrijvingen.

voor meer info, mail naar info@eventmasters.be of info@murderinc.be.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters