Event Agencies

May 26, 2020, 3:55
Moorddiners van Murder Inc. horen voortaan bij Event Masters

Moorddiners van Murder Inc. horen voortaan bij Event Masters

09 juni 2017

Na bijna 30 jaar onafgebroken moorden en duizenden slachtoffers later heeft eigenaar Luk Matthijs besloten om de fakkel van zijn bedrijf Murder Inc. door te geven aan Event Masters. Murder Inc. is dé referentie op vlak van moorddiners. Maar er is meer! Om alle lopende en nieuwe projecten mee in goede banen te leiden, kan event Masters rekenen op een nieuwe collega: Kristien Van Crombrugge, een topper in het organiseren van events en … een ervaren ‘moord’-griet.

Luk Matthijs mag men zonder twijfel de pionier van de moorddiners noemen. Al in 1989 startte hij met deze diners en met meer dan 25 formats is hij tot op vandaag de referentie. Jarenlang organiseerde hij met een team van acteurs de meeste van de events in hun eigen Sint-Jansbergklooster in Zelem, Limburg. Ondanks het feit dat Murder Inc. één van de oudste eventbureaus in België is, kan je de concepten niet als oubollig of achterhaald omschrijven. Het uitgangspunt van een Murder Inc.-activiteit is eigenlijk simpel: je hebt acteurs, een verhaal en natuurlijk de gasten die (in het begin) nietsvermoedend voor een lunch of diner samenkomen. De scenario’s nemen de gasten mee naar een wereld van moorddadige intriges, verstrooide obers, bloeddorstige vampiers, adellijke erfgenamen, vrolijke paters en mysterieuze queesten.

Op zoek naar een goede partner om zijn ‘kindje’ verder te laten groeien, kwam Luk al snel uit bij Event Masters. Logisch, want de moorddiners sluiten perfect aan op de bestaande portfolio. ”Murder Inc. is eigenlijk dé reden waarom Even Masters nooit zelf moorddiners heeft uitgewerkt”, vertelt managing director Bert Knuts. “Wat hun producten nu net zo uniek maken, zijn de verhalen. We zijn dan ook ontzettend blij dat Luk voor Event Masters formats wil blijven creëren.”

Om de lopende en nieuwe events van Murder Inc. in goede banen te leiden, startte er een nieuwe collega bij Event Masters. Kristien Van Crombrugge is absoluut geen onbekende bij Murder Inc. Enkele jaren geleden was ze in dienst bij Murder Inc., ze kent de concepten en acteurs dus ontzettend goed. Met haar enthousiasme zal ze de organisatie en integratie bij Event Masters van alle Murder Inc.-producten begeleiden.

Benieuwd naar de dinner concepts die Event Masters en Murder Inc. te bieden hebben? Surf dan even naar www.murderinc.be of www.eventmasters.be.

Kennismaken met Kristien kan via onderstaand filmpje.

www.eventmasters.be

Meer van Event Masters :

Event Masters