Audiovisueel

Jan 25, 2021, 18:38
Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

donderdag, 14 januari 2021

Panasonic Visual Systems Solutions heeft aangekondigd dat het zijn aanbod aan samenwerkingsoplossingen in 2021 zal uitbreiden om zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Europese bedrijven. De nieuwe draadloze presentatie- en communicatieoplossingen, die naast de gevestigde touchscreen displays en projectoren in het portofolio opgenomen zullen worden, zullen bedrijven in staat stellen om nog gemakkelijker informatie te delen, samen te werken en te presenteren. Daarmee profileert Panasonic zich heel duidelijk als totaalaanbieder van technologische oplossingen voor elke vorm van samenwerking.

ADC projecteert positieve energie in Leuven

ADC projecteert positieve energie in Leuven

dinsdag, 15 december 2020

Tijdens dit sombere jaareinde in het teken van Covid en opsluiting, heeft de Stad Leuven een campagne gelanceerd om de Leuvenaars te steunen en aan te moedigen om vol te houden en zo een snelle terugkeer naar het "samen leven" te bevorderen. ADC Production stond in voor de monumentale projectie van de visuals van deze campagne, zo vertelt Daniel Van Ruyssevelt.

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

ADC, wanneer het virtuele de werkelijkheid overstijgt

donderdag, 03 december 2020

Lockdown, gezondheidsmaatregelen, telewerken, sociale afstand, beperkt aantal toeschouwers, enz. De evenementenwereld is een van de zwaarst getroffen sectoren tijdens de Covid-19-pandemie. Om vol te houden tijdens het wachten op een hypothetische terugkeer naar normaal, werden actoren gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden. Ook ADC Production bleef niet gespaard, maar kon gelukkig putten uit zijn brede audiovisuele expertise. Het bedrijf biedt u levendige en boeiende virtuele alternatieven voor webinars en andere statische videoconferenties.

Pagina 1 van 36