Audiovisueel

Jun 25, 2019, 20:13
ADC stuurt het Autosalon

ADC stuurt het Autosalon

woensdag, 19 juni 2019

Tussen 19 tot 27 januari ontving de Heizelvlakte opnieuw het Autosalon van Brussel, georganiseerd door Febiac. Voor deze trouwe klant verzorgde ADC Production een groot deel van de audiovisuele apparatuur in verschillende paleizen, tot grote vreugde van de merken en de 440.000 bezoekers.

Pausbezoek in Roemenië kiest voor HD Ledshine

Pausbezoek in Roemenië kiest voor HD Ledshine

dinsdag, 11 juni 2019

Voor het bezoek van Paus Franciscus aan Roemenië dat afgelopen week plaatsvond, werd beroep gedaan op Belgische LED schermen. Honderd duizenden gelovigen woonden de pauselijke mis in Transsylvanië bij en volgden alles van dichtbij op de schermen van HD Ledshine, die speciaal voor de gelegenheid van België naar Roemenië werden getransporteerd.

Silverfin-congres kan rekenen op Play AV

Silverfin-congres kan rekenen op Play AV

vrijdag, 07 juni 2019

Op dinsdag 14 mei ging de 4de editie van Fast Forward 2019 door in de Ghelamco Arena, een event voor boekhouders, accountants en belastingconsulenten die willen netwerken en ontdekken hoe de technologieën in hun sector veranderen. Play AV was verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de 5 break-out rooms.

Nu beschikbaar bij Auvicom: de MAUI® P900 van LD Systems

Nu beschikbaar bij Auvicom: de MAUI® P900 van LD Systems

woensdag, 05 juni 2019

Met zijn MAUI® P900 legt LD Systems de lat op ongekende hoogte in de wereld van Pro Audio-oplossingen. Dit unieke kolomsysteem combineert immers state-of-the-art audiotechnologie met een indrukwekkend design, ontwikkeld in samenwerking met de Porsche Design Studio. Het maakt van de MAUI® P900 een graag geziene gast in de meest uiteenlopende contexten, van conferenties over modeshows tot hotellobby’s.

ADC herdenkt de bevrijding van Bergen

ADC herdenkt de bevrijding van Bergen

woensdag, 29 mei 2019

Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de bevrijding in 1918 door Canadese troepen, had de stad Bergen van 26 oktober tot 1 november 2018 een groot herdenkingsprogramma samengesteld. Naast concerten, ceremonies en andere parades was het hoogtepunt van dit programma de mapping, gemaakt door Dirty Monitors, die door ADC Production op de gevel van het stadhuis werd geprojecteerd.

Play AV ondersteunt de Acerta Summit 2019 in Docks Dome

Play AV ondersteunt de Acerta Summit 2019 in Docks Dome

maandag, 20 mei 2019

Het takenpakket van een boekhouder of accountant is tegenwoordig veel uitgebreider geworden dan enkel adviseren. Begeleiden, ondersteunen en inspireren behoort nu ook tot hun takenpakket. Dit komt voornamelijk door de digitale vloedgolven in de snel evoluerende sectoren. Om hier een hulp voor te bieden organiseerde Acerta voor de eerste keer de Acerta Summit , een evenement voor boekhouders en accountants in Docks Dome te Brussel.

ADC doet een dubbele inspanning voor GS1

ADC doet een dubbele inspanning voor GS1

maandag, 20 mei 2019

Van 18 tot 22 februari heeft GS1, de wereldwijde marktleider op vlak van standaardisatie van traceerbaarheidsmethoden in de supply chain, opnieuw zijn Global Forum en zijn gala-avond georganiseerd, respectievelijk in Square Brussels en Tour & Taxis. Voor deze dubbele opdracht vertrouwde het evenementenbureau New Alternative het beheer van audiovisuele techniek opnieuw toe aan ADC Production.

Pagina 1 van 30