Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 12:50
Losberger De Boer Officiële leverancier voor Volvo Ocean Race Finish Den Haag

Losberger De Boer Officiële leverancier voor Volvo Ocean Race Finish Den Haag

13 maart 2018

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni van dit jaar eindigt deze legendarische wedstrijd voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 gezeilde zeemijlen is Den Haag de ultieme bestemming en de aankomst belooft een onvergetelijk sportmoment te worden. Losberger De Boer is officieel partner van de organisatie voor wat betreft de levering van hoogwaardige hospitality lounges.

Beleef het avontuur in de Race Village

Van 24 juni tot en met 1 juli 2018 is Den Haag het centrum van de internationale zeilwereld. De organisatie verwacht in een week tijd ongeveer 400.000 bezoekers. De toegang tot het evenement is gratis. Tijdens de Volvo Ocean Race pitstop in 2015 stond de teller op 125.000 bezoekers in een periode van twee en een halve dag.

Op het Sportstrand van Den Haag wordt, met de hulp van Losberger De Boer, een Race Village gecreëerd waar iedere bezoeker het avontuur van deze extreme zeilrace kan ervaren. In de verschillende guest experience lounges worden de gasten van een groot aantal bedrijven ontvangen voor een meer exclusieve ervaring van de Volvo Ocean Race.

Niels Markensteijn, Managing Partner van sportmarketingbureau TIG Sports: ‘Wij werken al jaren succesvol samen met Losberger De Boer. Daarnaast hebben ze een enorm gevarieerd productportfolio met unieke structuren zoals de Emperor. Dit brengt ons evenement naar een hoger niveau.’

Arnout de Hair, CEO van Losberger De Boer: ‘We zijn erg trots dat Losberger De Boer met een hospitality ruimte en publiekstribune betrokken is bij het slotstuk in Den Haag. Hiermee leveren we een mooie bijdrage aan de totale beleving van de bezoekers. Daar gaat het tenslotte om.’

www.deboer.com

Meer van Losberger De Boer :

Losberger De Boer