Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 18:26
Brussels Kart: uniek concept viert 20ste verjaardag!

Brussels Kart: uniek concept viert 20ste verjaardag!

14 februari 2017

Van 3 tot 5 februari vond in Brussels Expo de bekende Sports Fair plaats met meer dan 10.000 m² exclusief gewijd aan sportieve activiteiten en de laatste nieuwe trends op sportgebied. Ook Brussels Kart was van de partij om er hun passie voor sport te delen. Een passie die op 23 maart 2017 precies 20 jaar geleden is begonnen en al snel uitgroeide tot een uniek concept …    

Om de bezoekers van de Sports Fair deelgenoot te maken van haar passie voor sport stelde Brussels Kart niet alleen de karts, maar ook een helikopter, diverse ULM's en een echte racewagen voor. Stuk voor stuk zijn het symbolen voor de sportieve activiteiten waar Brussels Kart zelf voor staat of mogelijk maakt dankzij intensieve partnerships met ULM Baisy-Thy (vliegschool) en CARLIER Racing (Start to Race).

Maar Brussels Kart is meer dan alleen sport.

062017bruxkart siteIn 1997 startte de Familie Hocke met karting (vandaar de naam Brussels Kart), daarna volgde de uitbouw van de Expo locatie, gevolgd door de helikoptervluchten. In die 20 jaar wist Brussels Kart naam en faam te vergaren met een uniek concept: leuke sensaties beleven via de karting of de helikopter, lekker eten en vergaderen. Brussels Kart is daardoor uitgegroeid tot een bruisend meeting point op het kruispunt van de E40 met de ring, een plek waar het alle dagen feest is!

Tafelen is er steeds bijzonder en dat kan ook niet anders in een decor anders dan anders, met een groot en gezellig terras, terwijl de bolides voorbijsnellen. Bovendien kan heerlijk tafelen perfect gecombineerd worden met de mooie zalen die perfect geschikt zijn voor familiefeesten, vergaderingen en de meest uiteenlopende evenementen. Dankzij de strategische ligging en de aanpalende, bijzonder ruime parking biedt Brussels Kart een ideale eventlocatie voor zowel particulieren als voor bedrijven.

www.brusselskart.be - www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo