Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 13:40
BlueTree Studio pakt uit met de allernieuwste apparatuur, én Jef Neve

BlueTree Studio pakt uit met de allernieuwste apparatuur, én Jef Neve

01 december 2016

De BlueTree Studio werd de voorbije maanden stevig onder handen genomen. Bedrijven, televisiemensen en muzikanten vinden er voortaan de allerbeste opnameapparatuur die er in ons land te vinden is. Pianovirtuoos Jef Neve heeft alvast besloten om van Blue Tree zijn nieuwe thuisbasis te maken. BlueTree is een studio in Sint-Martens-Latem, die ook dienst doet als opnamestudio van het agentschap Finale.

Met veel trots kondigt BlueTree nu aan dat het Jef Neve verwelkomt als “permanent artist in residence”. Hij zal hier zijn platen voorbereiden en zijn opnames uitvoeren. Daarbij ook heel wat werk voor televisieseries en films. Met het oog op deze samenwerking werd de studio de voorbije maanden sterk opgewaardeerd. Er werd volledig nieuwe apparatuur geïnstalleerd, met het allernieuwste wat er van opnamemateriaal bestaat. Qua microfoons en editing tools vind je er nu het beste van wat er momenteel in België te vinden is.  Daarnaast zijn er ook heel wat instrumenten aanwezig, met onder andere Steinway en Fazioli piano’s en orkestinstrumenten.

Maar het is niet enkel een puur muzikaal verhaal. In de BlueTree Studio worden ook heel wat (spraak)opnames gedaan voor de televisie-, de evenementen- en de reclamesector. Dankzij de nieuwe samenwerking met BKP is de studio nu ook uitgerust voor het correct synchroniseren en mixen van muziek en geluid op videobeelden. Van eenvoudige voice-overs tot complexe soundscapes en sample-werk.  De state-of-the-art DAD conversiesystemen, akoestische panelen en Pro Tools software zorgen ervoor dat de mogelijkheden voor post-productie zeer uitgebreid zijn. Daarenboven is deze locatie uitermate geschikt voor het ontvangen van muzikaal of acteertalent en kan men uw team in alle comfort ontvangen.

www.finale.be

Meer van Finale :

Finale