Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 11:31
Copaco Back2Business 2016 kiest opnieuw voor Wild Gallery

Copaco Back2Business 2016 kiest opnieuw voor Wild Gallery

21 oktober 2016

Voor het tweede jaar op rij heeft IT-distributeur Copaco voor de Brusselse Wild Gallery gekozen als locatie voor haar jaarlijks Copaco Back2Business evenement. Met dit event wil Copaco haar klanten in zowel B2B, B2C als Retail in contact brengen met met meer dan 50 leveranciers zoals HP, Lenovo, Dell, Microsoft, Toshiba, Epson, Huawei, ...

Op 25 augustus 2016 nodigde Copaco al haar klanten uit voor het Copaco Back2Business evenement. Het event ging destijds van start als de Copaco BBQ en vond plaats in tenten op de parkeerplaats van het bedrijf.

"Het was duidelijk dat we voor onze 15e editie een ruimte moesten vinden die groter en beter aangepast is aan de evolutie van onze klanten en leveranciers”, vertelt Philippe D'Haeseleer (Marcom Manager). “En dat is bij de Wild Gallery allemaal vanzelfsprekend.”

Wat waren dan de criteria om voor de Wild Gallery te kiezen?

"Alles is daar mogelijk, the sky is the limit (lacht)! De editie van vorig jaar was een succes, waarom dan veranderen? Als je een creatieve geest hebt, wat kan er dan mooier zijn dan vrijuit te kunnen kiezen voor die spelers die uw evenement met zekerheid tot een succes maken? Voor al onze evenementen willen we trouwens elke verplichting vermijden, zowel wat personeel, catering als leveranciers betreft. Het is pas dan dat we het beste van onszelf kunnen geven. En vanzelfsprekend mogen we ook de strategische ligging van de Wild Gallery en de twee grote parkeerterreinen niet vergeten."

Om en bij de 1.000 gasten genoten van een heerlijke avond die bestond uit een tentoonstelling met meer dan 50 stands van elk merk, een uitstekende barbecue, een dessertbuffet van Wittamer en een dansavond als klapstuk.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 - 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts – Development & Event Manager - nathalie.kockaerts@wildgallery.be
Tel: +32 486 43 43 33

Copaco
Korte Keppestraat 23 – 1 Erembodegem (Aalst)
Tel : +32 253 28 10 00
sales.belgium@copaco.com

Meer van Wild Gallery :