Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 7:20
Make it easy: meet in Belgium, meet at Hilton!

Make it easy: meet in Belgium, meet at Hilton!

30 september 2016

De Belgische Hilton hotels lenen zich uitstekend om een meeting te organiseren. De voordelen kunnen we samenvatten in vier sleutelbegrippen of ‘key advantages’: ‘Easy to book’, ‘Flexibility’, ‘Attrition’ en ‘Soft conditions’. De Hilton Hotels in België begrijpen heel goed dat, gezien de onzekerheden van vandaag en de steeds veranderende markten, flexibiliteit van cruciaal belang is voor een meeting planner.

Met dat in het achterhoofd biedt Hilton tot het einde van dit jaar mooie boekingsvoorwaarden om de confirmatie van evenementen een vlot en gemakkelijk verloop te garanderen. Bovendien zorgt een boeking in Hilton Brussels Grand Place of Hilton Antwerp Old Town meteen voor gemoedsrust bij de organisator.

hilton site

EASY TO BOOK

Hilton maakt een boeking snel en eenvoudig met inbegrip van vlotte voorwaarden. Vooraf wordt enkel een eenmalige storting van 50% gevraagd om de meeting te verzekeren. Het saldo wordt dan betaald bij het vertrek van de groep.

FLEXIBILITY

Datum of tijdstip van de meeting kunnen tot 72 uur op voorhand gratis worden gewijzigd. U hoeft enkel uw event planner naar het hotel te mailen om de data te wijzigen. Enige voorwaarde is dat de nieuwe datum binnen drie maanden van de originele datum moet liggen.

ATTRITION

Hilton hotels biedt de flexibiliteit om tot 48 uur voor de start van de meeting het aantal deelnemers te verminderen voor een totaal tot 20% van de vooraf afgesproken aantallen.

SOFT CONDITIONS

Als u minimum zes weken voor de afgesproken datum toch beslist het event te annuleren, betaalt Hilton het volledige, reeds gestorte bedrag terug. Als meer dan de helft van de afgevaardigden in de onmogelijkheid verkeert om deel te nemen, betaalt Hilton ook het volledige, reeds gestorte bedrag terug.

Contact voor boekingen in Brussel: e-mail naar events.brusselsgrandplace@hilton.com of bel naar +32 (0)2 548 40 90.
Contact voor boekingen in Antwerpen: e-mail naar Antwerp.events@hilton.com of bel naar +32 (0)3 204 82 99.

www.hilton.com

Meer van Hilton Brussels Grand Place Hilton Antwerp Old Town :