Event technologies

Apr 19, 2024, 5:19
Litmus en Microsoft zetten een samenwerking op

Litmus en Microsoft zetten een samenwerking op

05 september 2016

De berichtcontrole is een service die Flexmail al jaar en dag aanbiedt aan haar klanten. Via de berichtcontrole krijgen alle gebruikers de kans om de weergave van hun e-mailbericht te testen in alle bekende e-mailclients en te controleren of hun e-mailbericht voorbij de meest voorkomende spamfilters mag. Voor deze service is Flexmail al enige tijd een tevreden partner van Litmus.

Voorheen bood Litmus deze dienst aan zonder de steun van bedrijven achter deze bekende e-mailclients, maar daar komt nu verandering in: Litmus en Microsoft sluiten een partnerschap om e-mails nog aantrekkelijker en relevanter te maken. Deze samenwerking bestaat uit twee componenten: weergave-bugs doorgeven en toegang verlenen tot nieuwe e-mailclients om in te testen.

Bij de eerste component werken Litmus en Microsoft nauw samen om bugs op te lossen. Litmus verzamelt bug rapporten en weergaveproblemen van de community. Deze krijgen een bepaalde prioriteit en worden zo rechtstreeks doorgegeven aan de Microsoft ontwikkelaars.

Bij de tweede component stelt Microsoft nieuwe e-mailclients ter beschikking voor Litmus om de e-mailberichten in te testen. Microsoft ondersteunt Litmus in de toegang en laat haar testen in de apps die door Microsoft worden aangestuurd, zoals Windows Mail 10 en de Outlook app voor Android, iOS en Windows Phone.

Wil je meer te weten komen over de werking van Litmus, en meer specifiek de bericht- en spamcontrole? Meer uitgebreide informatie daarover vind je terug in onze handleiding.

www.flexmail.be

Meer van Flexmail :