Event management

Apr 25, 2024, 22:09
The Extreme Machine maakt VR-aanbod Animotion compleet

The Extreme Machine maakt VR-aanbod Animotion compleet

15 mei 2017

Wat betreft interactieve animaties op events is virtual reality een topper. Animotion, dat al sinds 1997 VR-animaties aanbiedt, heeft dan ook een uniek aanbod, met drie verschillende systemen: Samsung VR Gear, Playstation VR en nu ook The Extreme Machine.

Samsung VR Gear wordt aangeboden met een eivormige en eindeloos draaiende stoel, zodat je heel gemakkelijk in alle richtingen kan kijken en je nekspieren niet tot het uiterste hoeft uit te rekken om achter je te kijken.

Playstation VR is meer gaming gericht en kan op diverse manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld met Playstation Move of in een racesimulator.

The Extreme Machine biedt een geen 3D, maar 5D VR-ervaring van uitzonderlijk niveau. Er worden niet alleen VR-brillen van de allerbeste kwaliteit gebruikt, maar er is ook een platform dat interactief meebeweegt en vibreert. Krachtig surround geluid en interactieve wind zorgen ervoor dat je totaal opgaat in de actie.

Momenteel zijn er 15 films en games van buitengewone kwaliteit  binnen erg verschillende thema’s beschikbaar voor deze animatie: snowboarding, mountainbike, buggy race, base jumpen, roller coaster, prehistorie, griezel, enz.

En voor klanten die dat willen kan Animotion ook zelf VR-content produceren !

www.animotion.be

Meer van Animotion :