Event management

Mar 29, 2024, 14:46
The Fungroup alomtegenwoordig op Festivak

The Fungroup alomtegenwoordig op Festivak

21 november 2016

Op de Festivak-beurs mocht The Fungroup niet minder dan 4.700 bezoekers ontvangen op de schitterende stand die het bedrijf had opgebouwd in samenwerking met Events in the Sky, Kerkhofs Tent-Renting, Versuz, Atelier V, Intellisol en Total-E. Zij genoten er allemaal van de gezellige winterse sfeer bij de slee van de Kerstman, met inbegrip van een heerlijk hapje en drankje.

De evenementenbeurs Festivak vond plaats op 9 en 10 november 2016 in de Nekkerhal in Mechelen en mocht zo’n 4.700 bezoekers ontvangen. Een groot deel onder hen bracht een bezoekje aan de stand van The Fungroep. Zaakvoerder Stefan Kerkhofs en medewerkers Joeri Christiaens en Maarten Moons stonden borg voor een vriendelijke ontvangst en nodigden iedereen uit om plaats te nemen aan de sfeervolle Santa-in-the-Sky. Om het aanbod van The Fungroup extra onder de aandacht te brengen presenteerde het bedrijf ook een nieuwe brochure en leaflets.

Santa-in-the-Sky, bringing Christmas home

Santa-in-the-Sky is het gloednieuwe winterse concept van Dinner-in-the-Sky dat ondertussen al in niet minder dan 58 landen open doekjes oogst. Bezoekers aan Festivak konden op de stand uitgebreid kennismaken met de rendieren en de Kerstman die zijn slede in de juiste richting stuurt. De gezellige kerstsfeer zat er helemaal in, niet in het minst dankzij de degustatie van verschillende culinaire hapjes die ter plaatse in de Santa-in-the-Sky werden bereid. De bezoekers raakten ook snel onder de indruk van de Arcade Smart Winterbar. De stand van The Fungroup werd immers overkapt door de Arcade Smart, een bijzonder stijlvolle tent met een atypische boogstructuur en zwarte zeilen. Om helemaal in de juiste stemming te komen, werd de tent gedecoreerd met houten latjes en voorzien van een gezellige bar met tafels en stoelen in een winters thema.

Mobiele Vlaggenmasten

Wie aan de Nekkerhal aankwam, kon aan de ingang niet omheen de 12 vlaggenmasten van 6 meter hoog, stuk voor stuk voorzien gepersonaliseerde vlaggen om het effect nog leuker te maken. Dankzij de betonnen voet kunnen de vlaggenmasten op elke mogelijke locatie worden ingezet worden als verwelkoming en tegelijkertijd publiciteitstrekker.

Nieuw mobiel podium, Black Stage

Eenmaal binnen kon onmiddellijk kennis worden gemaakt met de gloednieuwe Black Stage van The Fungroup. Het bedrijf pakte op Festivak immers niet alleen uit met kraanattracties en tenten, maar ook met diverse podia. Uniek is dat de Black Stage gebruiksklaar is in amper 10 minuten. Calculus Energy maakte er meteen gebruik van om hun stroommetingen op events aan te prijzen.

www.fungroup.be

Meer van The Fungroup :