Event management

Apr 18, 2024, 9:26
Van game-beurs tot bedrijfsevent, Hostessenservice voelt zich overal thuis

Van game-beurs tot bedrijfsevent, Hostessenservice voelt zich overal thuis

20 oktober 2016

Beurzen in België en Nederland, de opening van het eerste gebouw van Campus EnergyVille, meer dan 100 (!) hosts en hostessen tijdens de Voka Open Bedrijvendag, … de afgelopen weken stond de agenda van Hostessenservice propvol opdrachten.    

In opdracht van het Business & Marketing Consultancy-bureau 4 Entertainment zette Hostessenservice maar liefst 19 knappe hostessen in op GameForce in Mechelen en op het Firstlook Festival in Utrecht. Beide game-evenementen behoren tot de absolute top in hun sector en lokken jaarlijks duizenden gamefanaten. De hostessen werden er op verschillende standen ingezet om de service te verzorgen en de klanten van de exposanten in de watten te leggen.

Net als vorig jaar nam Belgocontrol ook nu weer deel aan Open Bedrijvendag. En het werd opnieuw een daverend succes, niet in het minst dankzij de meer dan 100 enthousiaste mensen die Hostessenservice op vraag van d-side had ingezet om de bezoekersstroom in goede banen te leiden.

Ook P-Productions Rental & Events heeft het volste vertrouwen in de professionele ingesteldheid van de mensen van Hostessenservice. Op de feestelijke opening van het eerste gebouw van Campus EnergyVille op de voormalige mijnsite in Genk werden een 400-tal gasten uitgenodigd. De hostessen van Hostessenservice ontvingen iedereen in een grote kadertent, waar P-Productions zowel de techniek als de aankleding op zich had genomen. Na een kleine receptie en enkele speeches kregen de gasten in groepen een begeleide rondleiding. Ook dat was een kolfje naar de hand van de hostessen die traditiegetrouw voor een bijzonder vlot verloop instonden.

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice