Event management

Apr 18, 2024, 20:50
E-Demonstrations looft ‘topteams’ van Hostessenservice

E-Demonstrations looft ‘topteams’ van Hostessenservice

01 september 2016

Terwijl de meeste mensen de afgelopen weken vakantie namen, trokken verschillende teams van Hostessenservice het land rond om opdrachten van onder meer E-Demonstrations en Fristi af te werken. Met hun ondertussen welbekende enthousiasme en professionele instelling wisten ze in een mum van tijd lovende reacties van de opdrachtgevers in de wacht te slepen.

Onder de noemer ‘We make the impossible happen!’ positioneert E-Demonstrations zich al sinds 1997 als een ‘out of the box’-bedrijf dat totaaloplossingen aanbiedt op het vlak van ‘Marketing logistics’ & ‘Event support’.

Van Telenet, al jarenlang een vaste klant, kreeg E-Demonstrations de vraag om de Telenet Play Sports-app te promoten. E-Demonstrations schakelde meteen de hosts en hostessen van Hostessenservice in om deze opdracht voor hun rekening te nemen. Na een doorgedreven opleiding om snel en vlot op alle vragen van het publiek te kunnen antwoorden, trokken de teams onder meer naar Drive-In Movies in Mechelen en tal van voetbalwedstrijden, terwijl ook de fandag van AA Gent op de agenda stond. Amper enkele weken na de start van de campagne kregen ze open doekjes van de opdrachtgever.

Omdat E-Demonstrations zo tevreden was over de inzet en de professionele aanpak van ‘de topteams van Hostessenservice met wie het fijn samenwerken is’, kreeg Hostessenservice ook de opdracht om voor hun klant Fristi een topteam samen te stellen. Deze keer trokken de hosts en hostessen naar Roeselare om er kinderen te animeren én lekker te verwennen op de Ketnet Zomertoer.

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice